• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *vinkar och säger att jag lever*

  • Fru E

    Statusrapport:

    En fostersäck syntes på VUL men var för liten för veckan vilket blodproverna bekräftade tidigare i veckan. Nytt VUL nästa torsdag för att se att det inte växer innan de vill avbryta behandlingen. Lite drygt att behöva fortsätta med alla hormoner en vecka till men men.

    Dessutom lade bilen av på väg ner, gick igång med startkablar, till kliniken och jag har lyckats avslöja att en kollega är gravid. Jag som var så glad att slippa magar på jobbet *muttrar*

  • Fru E

    Skickar en Glad Påsk hälsning till er goa tjejer

    Läser allt ni skriver men håller mig lite i bakgrunden.
    Sista VUL imorgon och då avslutas antagligen detta försök, gissar på att B1&B2 kommer lagom till påskafton så ska nog dopa mig med en nubbe eller två även om brodern m familj som kommer på besök inte dricker

  • Fru E

    Ninnis- har kommit ur den värsta svackan, ska bara komma på hur vi kommer tillbaka helt. Vet vad jag vill förändra/göra men har inte riktigt ork till det vilket även speglar mina inlägg till tråden, dvs att de varit nästen obefintliga nu
    "Gillar" inte att klaga så har inte skrivit så mycket om det

    Mugglan-sa de något datum för när du ev kunde bli igångsatt? Förstår att det måste vara tungt att bära runt på Ada & Beda och hade gärna tagit en del av det så du hade fått sova ordentligt en natt.

  • Fru E

    Leksi-tårta till barn eller vuxna?
    Antar att den ska gå snabbt?
    Marängbottnar, banan, kolasås/chokladsås, grädde/mousse på påse som fyllning. Går att förbereda och stoppa i frysen, bara att ta fram en stund innan.
    Mer vuxensmak browniebotten och sedan ett lager mousse på det, utmärkt även den att frysa.

    Ninnis-vet att jag "får" klaga men känner mig som en trasig skiva som hakat upp sig eftersom det handlar om samma saker om och om igen.

    Mugglan-handlar generellt om att fixa rutiner hemma tex städ/mat schema som vi pratat om men inte satt igång, komma igång med träning igen (svårt när jag inte kan gå på alla pass jag vill pga ryggen och styrketräning är bra men inget som får mig att hurra och gör att jag dras till gymmet som pass), börja äta bättre (slarvar lätt när jag är ensam hemma), få iväg mig och maken på små aktiviteter etc

  • Fru E

    Leksi-du kan ta vilket recept på Brownies som du vill och göra i springform jag har gjort med både hallon, jordgubb, vit choklad, passionsfrukt, lingonmousse.
    Om du vill göra det enkelt så tar du Ekströms passionsfruktsmousse på påse och blandar ner färsk passionsfrukt och vips har du en perfekt fyllning.

    Denna botten har jag testat men går med vilken som:

    www.ica.se/Recept/midsommartarta-625063/

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård