• kapell­ösa
    Äldre 10 Nov 06:49
    94889 visningar
    768 svar
    768
    94889

    4e juni 2011

    Hej på er!

    Då den gamla tråden varit stängd sedan länge tänkte jag att det var dags att starta en ny.
    Hur går det för er i planeringen? Allt klart? Precis kommit igång? Ångest över fägteman? Funderingar på huruvida din ingifta låssaskusins nya flickväns hamsteruppfödare har en given plats vid honörsbordet? Och när är egentligen den optimala tidpunkten att skicka iväg inbjudningskorten?

    Eller kanske något helt annat du vill diskutera, tipsa eller fråga om?
    Välkommen hit!

  • Svar på tråden 4e juni 2011
  • Mrir
    Äldre 2 Dec 19:25
    #61

    Vi köpte papper och allt sånt idag så nu ska det pysslas^^ Vi skickar inbjudningskort istället för julkort, det får funka det också. Möjligtvis kanske man kan stämpla en julhälsning på kuvertet. 

  • MrsT20­11
    Äldre 3 Dec 15:04
    #62

    Min kompis skickade också inbjudningarna som julkort, det var toppen det med. Om man orkar kan man skriva ett minikort, typ som en liten extra lapp, med julhälsningen.

  • BomBom
    Äldre 4 Dec 15:28
    #63

    Jag hänger på här!

    Vi har nu äntligen bokat lokal i alla fall även om cermoniplatsen fortfarande är lite osäker.

    Klänning sprang jag på en på fyndavdelningen när jag egentligen bara var i butiken för att reka lite modeller.. Ska bara sys in en del men det får vänta till det börjar närma sig..

    Frisyr är typ bestämt men inte bokat riktigt med vem än.. Är lite känsligt då den jag vill ska göra håret jobbar hos min pappas sambo (som alltså äger salongen och kanske hellre vill att jag frågar henne) så jag har inte riktigt kommit på hur jag ska lägga fram det än.. Men det löser sig nog..

    I övrigt är inte så mycket klart än.. Vad alla andra verkar ha koll på läget! ;-S Sitter för fullt med inbjudningarna nu.. Phu, det roligaste enligt mig men det tar även mycket tid.. Har i alla fall bestämt mig för designen nu..

    Nån som har nåt tips på hur man får igång den blivande mannen att engagera sig lite??

  • prinse­ssanog­rodan
    Äldre 4 Dec 17:21
    #64

    Har fått ett provex av inbjudningarna! Vi är så nöjda Har godkänt layouten och texten så nu är inbjudningarna under produktion! Så snart dom kommer så ska de skickas ut och då är det officiellt ! Äntligen kommer jag kunna babbla med alla utan att behöva tänka mig för

  • Semlor­na
    Äldre 4 Dec 17:42
    #65

    6 månader kvar :)

    Inbjudningskort och vigselring arbetas med just nu och jag väntar på att få förslag kring design, spännande! Annars är det lugnt med planerandet och pysslandet för oss men ska ta tag i det igen efter jul tänkte jag.

  • nsdtr
    Äldre 4 Dec 18:26
    #66

     


    4Juni2011 skrev 2010-12-02 10:45:50 följande:
      Ja det får jag göra... Jag har fastnat för himla men vill göra vissa ändringar,vet du om smycka gör det?

    Jag beställde våra ringar igår,,blev ringen Stjärnfall Libra från schallins. Plus två nya förlovningsringar då vi nu vill ha vitguld,,ville göra om min förlovningsring till en 4 mm istället för en 5 mm, o de på smycka sa att schallins aldrig brukar va omöjliga för förändringar.

  • Matild­a Bäcker
    Äldre 4 Dec 19:00
    #67

    6 månader hörrni kvar :D

    Jag sitter och försöker designa ett monogam. Det går så där, vet inte hur jag ska få in namnen och datumet så det blir snyggt. Men jag jobbar på. Lägger kanske in en bild senare för synpunkter.

  • Matild­a Bäcker
    Äldre 4 Dec 22:56
    #68

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-04 19:00:25 följande: Jag sitter och försöker designa ett monogam. Det går så där, vet inte hur jag ska få in namnen och datumet så det blir snyggt. Men jag jobbar på. Lägger kanske in en bild senare för synpunkter.

    Jag har gjort en första version nu som jag lagt i mitt bildgalleri. Gå in och kika och säg vad ni tycker, jag behöver feedback. Frågade självklart m2b men han säger "jo det är fint" åt allt :-P
    Den känns för enkel på nåt vis men jag vet inte, kanske blir för plottrigt om det blir för mkt.
    Btw, symbolen i bakgrunden är dubbel betydelse. Det är antingen ett M och ett W för våra (framtida) gemensamma initialer. Eller två M sammanflätade för initialen i våra förnamn. Dessutom är den likadan om man tittar på den uppochner vilket vi tycker om eftersom vi gillar Änglar och Demoner

  • impegn­o di nozze
    Äldre 5 Dec 12:10
    #69

    Matilda
    Det går inte att se ditt galleri.

  • Matild­a Bäcker
    Äldre 5 Dec 13:46
    #70

     


    impegno di nozze skrev 2010-12-05 12:10:41 följande:
    MatildaDet går inte att se ditt galleri.

    Oj då. Ser man det nu då?

Svar på tråden 4e juni 2011