• kapellösa

    4e juni 2011

    Hej på er!

    Då den gamla tråden varit stängd sedan länge tänkte jag att det var dags att starta en ny.
    Hur går det för er i planeringen? Allt klart? Precis kommit igång? Ångest över fägteman? Funderingar på huruvida din ingifta låssaskusins nya flickväns hamsteruppfödare har en given plats vid honörsbordet? Och när är egentligen den optimala tidpunkten att skicka iväg inbjudningskorten?

    Eller kanske något helt annat du vill diskutera, tipsa eller fråga om?
    Välkommen hit!

  • Svar på tråden 4e juni 2011
  • Myskulla
    Semlorna skrev 2010-11-27 10:46:24 följande:
      JA, den blev jättebra! Kemtvättskillen skröt om att han var bäst i stan som fick ren den. Åh, jag är så glaad *dansar omkring* (tack för tumhållningen och att du kom ihåg)
    Härligt att höra, kemtvättskillen var nog stolt =) härligt att den är klar nu, nu är det bara några månaders väntan innan det är dags för vår stora dag. =)

    ***********


    Jag ska komma på ett färgtema, men det är svårt vad det kan bli. Finns så många fina färger ju.

  • Matilda Bäcker

     


    MrsT2011 skrev 2010-11-26 10:19:35 följande:
    Matilda Bäcker: Vad härligt att bo på Åtellet! Om ni även har gäster som vill övernatta i centrala Norrtälje kan jag varmt rekommendera Pensionat Granparken öster om centrum, jättemysigt gammalt trähus med underbar trädgård! Välj förresten INTE Hotell Roslagen, nedgången konferensanläggning, inte kul alls.

    Ja vi kände att det var ett bra val :)
    Hehe de gäster som kommer långväga ifrån har vi hyrt in på Hotell Larsson till en billig peng. De har helpension och tar bra hand om sina gäster, jag har bott där flera gånger och är alltid lika nöjd :)

    (Hotell Larsson är alltså min föräldrar, haha!)

  • Matilda Bäcker

     


    Myskulla skrev 2010-11-27 19:18:37 följande:
    Jag ska komma på ett färgtema, men det är svårt vad det kan bli. Finns så många fina färger ju.

    Jag vill ha aprikos eller champagne, nu gäller det bara att övertyga komma överens med fästmannen också :P

  • Myskulla

    Nu tjejer, 6 månader och 7 dagar kvar tills vår stora dag.


    Sitter här och kollar lite på brudmarscher, många fina från Dalarna.


    Jag kommer ju från Dalarna i början, så jag skulle nog vilja ha en utgångsmarsch från Dalarna, få se vad den blivande maken tycker om de jag lyssnar på. Det kan ju bara bli en.


     


    Ingångsmarschen har fästmannen komponerat själv och redan skrivit ut den till orgelnoter.


     


    Imorgon ska han åka till en annan kyrka och lyssna på en organist och se om han är bra och ledig och vill och kan ställa upp för oss. Vi har ju en egen pastor och ska till en annan kyrka en helg då den kyrkans organist är ledig, så då får vi ha en egen.


    Men kan inte denna organist, så finns det ju flera som tur är, men vi vill gärna att organisten kan kompa en solist också.

  • impegno di nozze

    Hej på er!


    Här är en till som gifter sig den 4/6.
    Oj vad ni kommit långt med all planering. Vi har bokat kyrka och festlokal. Jag har köpt klänning och jag har fått vigselringen av min sambo. Sedan har vi inte kommit längre. Jo förresten, fotografer och frisör är bokat.


    Just nu klurar jag på att göra inbjudningskorten själv. Har gjort en dummy  som finns i mitt galleri. Ni får gärna kika och säga er absolut ärliga åsikt. 


     


    //A

  • Cantaton

    Jag har inte varit i Stensnäs, men mitt drömbröllop sedan många år är på Såstaholm. Det är "hemma" då jag är uppvuxen i Täby Kyrkby. De har dessutom en väldigt bra bröllopskoordinator i den mån jag varit i kontakt om henne (dock enbart i musikfrågor). De har gjort väldigt fint ute när det varit borgerliga vigslar i trädgården - även när det regnat.


    Skitliten skrev 2010-11-10 14:48:14 följande:
    Jag gifter mig 11 juni, men jag hoppas jag far haka pa ända Jag har panik över platsen! Vi skall gifta oss borgerligt och jag star nu och velar mellan Stensnäs, typ Akersberga eller Sastaholm i Täby. Mitt dilemma är att jag sitter i Wien och planerar bröllopet som skall vara i Sverige..suck... avrför göra det lätt för sig? Jag har däremot klart; Färgtema: vitt och champagne Fotograf (en vän) Inbjudningskort och save the date kort, layout klart, papper beställda, skall bara pysslas ihop sen. Vi kommer skicka ut Save-the-date kort i december, inbjudningarna i februari med svar slutet i april. Da har vi lite mer än en manad för bordsplaceringen osv. De flesta vet ända att vi gifter oss sa de flesta kommer. Klänningen star jag och velar mellan den sagolika Detalle fran La Sposa eller den mer eleganta svala nr 136 fran Jesus Peiro...svaart!!! Gästlistan är ocksa klar och jag tycker gällande inbjudna personer, att man skall bjuda de som man VILL ha där. Visst, det finns en viss etikett gällande familj, men vänner- där är det upp till er. Skit i vad andra tycker.Det är svart, men det är värt det.  Kommer jag bara över paniken med ställe och klänning sa skall resten lösa sig...tror jag.... Lycka till alla härliga blivande brudar!
  • Semlorna

    Angående färgtema

    Vi ska ha citrongult och lime och då använda frukter som en del av dukningen. Härliga gröna äpplen, lime och citroner känns somrigt, fräscht och färgglatt vilket är perfekt för oss. Sen blir det mycket cremevitt till det.

  • nsdtr

    satt o läste morgontidningen idag o höll på att sätta teet i halsen,, det stog att  Smycka (en smyckesaffär) hade 27 % rabatt på sina schallinsringar fram till 30 dec,,,jag har ju bestämt mig för en ring därifrån:)) så vi kommer få över 3000 kr billigare nu,,så på fredag blir det att beställa ringar,,hade ju tänkt vänta till i vår men detta erbjudande har man ju inte råd att missa

  • 4Juni2011

     


    nsdtr skrev 2010-11-30 22:58:31 följande:
    satt o läste morgontidningen idag o höll på att sätta teet i halsen,, det stog att  Smycka (en smyckesaffär) hade 27 % rabatt på sina schallinsringar fram till 30 dec,,,jag har ju bestämt mig för en ring därifrån:)) så vi kommer få över 3000 kr billigare nu,,så på fredag blir det att beställa ringar,,hade ju tänkt vänta till i vår men detta erbjudande har man ju inte råd att missa

    Hade alla smycka-affärer rabatt?

  • ThereseAndreas

    Ny här på forumet även om jag har en blogg som jag inte har uppdaterat då det inte funkade att kommentera.
    Men iallafall här har vi ett par till som gifter oss 2011-06-04

    Följande är klart:

    Kyrka
    Festlokal
    Klänning ( utvlad ska beställas)
    Makeup/Hår

    "Save the date"kort klara för tryck och måste skickas ut nu

    Färgtema, min blivande man vill ha svart och vitt, jag är mer fundersam

Svar på tråden 4e juni 2011