• vinter­brud81
    Äldre 7 Nov 21:46
    41294 visningar
    303 svar
    303
    41294

    Skelleftebrudar 2011

    Finns det nån fler än vi som planerar bröllop under 2011, i Skelleftetrakten? Vore bra om det fanns andra att byta idéer med och ge tips.
    Vi planerar att gifta oss i november 2011, så nu är det ganska precis ett år till. Vigselförrättaren är bokad men inte så mycket mer. Så jag tar gärna emot tips om lokaler som rymmer 50-60 personer, cateringfirmor, florist, frisör etc.
    Så om det finns fler hör gärna av er.

  • Svar på tråden Skelleftebrudar 2011
  • J och J
    Äldre 15 Jan 15:12
    #51

    Hår ska min blivande svägerska göra. det blir för dyrt annars. lägger hellre på andra grejjer då mitt hår inte kommer vara så avancerat. 

    tårta vet jag tyvärr inte. stigs gör tårtor mellan 34-39kr/bit beroende på vad det är.

    vi ska göra cupcakes istället har vi bestämt. så vi gör dom själva o man kan frysa dom innan.

    lokal är en mardröm. Inget har kännts rätt. nu har vi dock tittat på bure loge! fantastisk. förbokade den 9 juli måste bara kolla att den är ledig fredagen också. den är rätt så dyr. men helt perfekt. så det får det nog va värt.

    kanske man skulle kolla med tyske kocken...
     

  • Äldre 15 Jan 15:40
    #52

    Hur mycket kostar det att hyra logen i Bureå?

    Vi har bokat Bureå Båtklubb, men jag har funderingar på en loge...

  • J och J
    Äldre 15 Jan 15:44
    #53

    dom har sagt 2500/dygn. då är det bastu och badtunna också.
    men ska kolla om det är billigare utan det. vi vill ändå inte ha det.

    dock sa hon att det är väldigt bokat i sommar.

     

  • Moas
    Äldre 15 Jan 17:15
    #54

    Nu har vi en lokal på gång. Ska och kolla på den i morgon? Egentligen är den nog ett väldigt bra alternativ. Dessutom ingår efterstädning i priset.

  • J och J
    Äldre 15 Jan 17:40
    #55

    moas: va ska ni kolla på för lokal?

  • Erika8­2
    Äldre 22 Jan 11:47
    #56

    Hej tjejer, tänkte att jag också kunde joina här. Men om det är någon som vet vem jag är så ber jag om största möjliga tystnad. Våra föräldrar och vänner vet inget om våra bröllopsplaner än.


     


    Vi har inte bokat någonting än, men vi har börjat funder på datum, sensommar eller tidig höst. Vi ska nog gifta oss borgerligt, och ha en stor fest för släkt coh vänner efteråt.

    Vi skulle helst vilja bjuda på fest, dvs ingen kuvertavgift. Men frågan är hur mycket det kommer att gå på?

    Vad ni för budget?

  • Moas
    Äldre 22 Jan 17:25
    #57

    Erika82:
    Du är naturligtvis välkommen hit. Och jag kan inte svara på de andra, men jag har ingen aning om vilka de andra här i tråden är och har inte luskat heller. Sen är jag oxå lite "anonym" och då vet ändå våra föräldrar och vänner. Men vi vill bara inte att halva Skellefteå ska veta det. Utan de som kommer på bröllopet är egentligen bara de som behöver veta nått.
    Ang. din fråga om budget så jag har räknat på en budget på ca 30 000:-, men vi kommer att ta en liten kuvertavgift av våra vänner. Familjen bjuder vi. Sen täcker kuvertavgiften bara maten, vi bjuder vännerna på dryck, lokal och underhållning.
    Sen får vi se, jag tror att vi kommer att spräcka budgeten, jag tycker att det låter lite, men samtidigt så än så länge ligger vi under budget.

    Förövrigt så har vi kommit en bra bit på väg senaste veckan. Vi har bokat lokal, klänningen är bokad, slöja och tiara är beställd.

    Nu är det egentligen mest värdparet som oroar mig lite. De vi frågade har tackat nej, och nu försöker jag skynda på min m2b att ringa vårt "reservpar". Men han tycker inte det är så bråttom, jag tycker att det är lika bra att göra det.

  • J och J
    Äldre 22 Jan 21:01
    #58

    Välkommen välkommen =)
    har inte heller luskat ut vilka alla är.
    och kan väl säga lite att jag hoppas att om man gjort det så kanske man inte säger att den och den ska ha så och så. men man kan ju prata allmänt att man fick ett tips osv.

    budget är supersvårt tycker jag! vill ha så mycket och vi har många bjudna. 159 st men tror att kanske 120 kommer. om ens det. men man vet aldrig rätt vad det är kommer det 145 st =)

    min blivande vill ha kuvertavgift men jag kan inte med det då nästan hela min sida kommer åka långt om dom vill delta. så det kostar reda massa för dom.

    vi bjuder på två glas vin sen är det betalbar till självkostnadspris.
    vi kommer catera maten och hyra personal.
    vår budget ligger mellan 60 000-70 000 inklusive resa till montenegro, ringar osv. men vi försöker hålla det lågt. hellre bli överraskad till lågt än för högt känner jag.

    skönt när man får några saker bestämda =) man känner att man har mer under kontroll när man kan släppa vissa saker.

    jag skulle tipsa att fråga snart. skönt att få det ur världen samt att dom kan börja fundera på saker o ting. 


    jagochminfina.blogg.se fråga mig om anvnamn och lösen
  • Moas
    Äldre 23 Jan 00:51
    #59

    J och J: jag tycker oxå att han ska fråga snart.. Men *suck* det är väl bara att vänta till min m2b gör det för det är hans släkting. Och jag känner dem inte så väldigt väl. Så det skulle bli riktigt konstigt om jag frågade.
    Men det stör mig att han väntar. Det är ju bara att göra!

  • Erika8­2
    Äldre 23 Jan 19:20
    #60

    Vi som inte ens bestämt datum...och jag känner mig redan lite stressad. Min sambo vill ha ett sommarbröllop, men det känns som om det är för sent till sommaren 2011. Vi har ju inte en enda pinal bokad eller bestämt. Dessutom vänner utspridda över landet som måste planera semester och boka resor. Nä då känns det bättre att gifta sig på hösten. Dessutom tycker jag att det är lite jobbigt med värme och jag hatar att svettas. Och en brudklänning är ju alltifrån sval!

    111029. är mitt förslag  - nu ska jag vara få den andra häften att nappa på förslaget!

Svar på tråden Skelleftebrudar 2011