• vinter­brud81
    Äldre 7 Nov 21:46
    40964 visningar
    303 svar
    303
    40964

    Skelleftebrudar 2011

    Finns det nån fler än vi som planerar bröllop under 2011, i Skelleftetrakten? Vore bra om det fanns andra att byta idéer med och ge tips.
    Vi planerar att gifta oss i november 2011, så nu är det ganska precis ett år till. Vigselförrättaren är bokad men inte så mycket mer. Så jag tar gärna emot tips om lokaler som rymmer 50-60 personer, cateringfirmor, florist, frisör etc.
    Så om det finns fler hör gärna av er.

  • Svar på tråden Skelleftebrudar 2011
  • vinter­brud81
    Äldre 16 Nov 22:36
    #1

    Ingen annan i Skellefteå som tänkt gifta sig nästa år? Det betyder ju att jag kan välja och vraka bland allt som har med bröllop att göra här i trakten. Ingen konkurrens

  • vinter­brud81
    Äldre 17 Nov 21:39
    #4

    Aha så ni tror att det kan vara så. Så med andra ord är jag för sent eller för tidigt ute för att få några anhängare här.

  • vinter­brud81
    Äldre 3 Dec 19:59
    #18

    Vad roligt att det fanns fler än vi som ska gifta oss.
    Vi har datumet klart 11/11/11 blir det för oss, dock har vi ingen lokal bokad än.
    Vi har bokat vigselförrättare och lite andra detaljer är bestämda. Till veckan ska jag ringa nordanågården för att höra om dom kanske har möjlighet att fixa maten.
    Vi har tänkt hålla vigseln utomhus, om det nu inte är total snöstorm eller regn. Så den kommer att hållas i anknytning till festlokalen som vi förhoppningsvis hittar snart.

    Så snart vi gjort det hela lite mer officiellt ska även jag avslöja lite mer om våra planer.

  • vinter­brud81
    Äldre 4 Dec 19:12
    #20

    Ja det är himla bra att man kan rådfråga och tipsa varandra om olika saker, är ju inte direkt varje dag man gifter sig.

    Vet nån av er om Nyhamnsgården är tillgänglig under vintern också? Eller ja vinter och vinter, det är ju i november vi ska gifta oss. Vi borde bli ca. 50-60 pers på vårat bröllop och behöver en lokal som klarar detta. Skulle helst vara lite utanför stadskärnan eftersom vi har tänkt ha vigseln utomhus i anknytning till lokalen.

    Fotografen som vi mest troligt har anlitat ( är till 98% säkert) är släkt till släkt, hon är sjukt duktig på att fota. Jag kan tyvärr inte lämna ut namn och nummer till henne för hon tar bara på sig att fota familj och släkt.
    Kan dock ge tips om en annan duktig fotograf, Ricke i norsjö. www.ricke.nu han tar väldigt fina och proffsiga bilder.

  • vinter­brud81
    Äldre 5 Dec 17:59
    #22

    Tyvärr är det ju nästan alltid så att dom lokaler som inte är svindyra har fula väggar eller nån prydnad som är svår att gömma. För oss borde det inte vara så svårt eftersom det är mörkt ute på våran bröllopsfest. Så vi har tänkt släcka ner och istället ha jättemycket ljus.

    Ja jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det med musiken, ska försöka få nån som sjunger under vigseln och den sång vi går "ut" till, men vi har tänkt gå "in" till braveheart theme. Den är ju rätt svår att få till utan några säckpipeblåsare, och dom tror jag inte att det är så gott om här runt i kring.
    Får väl om inte annat ställa upp en bil med bra stereoanläggning som får spela.

    Jo att ha folk i sin närhet som kan fota är inte helt fel, min ena svåger är också jätteduktig, men han vill jag inte att ska fota på vårat bröllop, för jag vill att han ska få vara gäst.

    Jag har hört att Karma ska vara jätteduktiga på att fixa brudfrisyrer men jag har aldrig varit dit så jag har ingen egen erfarenhet, men det är väl dom som jag tänkt höra med först.

    Hur gör ni med maten? Catering eller ska ni fixa själva? Vi har inte riktigt bestämt oss än med det, beror väl lite var vi har festen.

  • vinter­brud81
    Äldre 5 Dec 20:42
    #24

    Vad det låter mysigt med tredagars....vi funderarde också på att ha brunch med alla dagen efter, speciellt med tanke på att min släkt bor på annan ort. På så sätt hinner vi umgås mer. Det är en fredag som vi gifter oss, så då blir det väl brunch lördag och på söndag drar vi eventuellt iväg på en lite bröllopsresa.

    Vi har hoppat fram och tillbaka mellan att catera eller göra själv, så vi får väl se hur det slutar. Jag är inte direkt ett kontrollfreak, men jag kan bli rätt hetsig i humöret när jag är stressad, så då kanske det är bättre att leja åtminstone delar av det hela.

  • vinter­brud81
    Äldre 6 Dec 11:51
    #26

    Har ringt ett ställe idag som jag verkligen hoppas på, vi ska dit och titta på söndag.

  • vinter­brud81
    Äldre 15 Dec 20:44
    #35

    Blev tyvärr inte att fara och titta på nån lokal för oss i söndags som det var tänkt. Vi fick lite tråkigheter i familjen förra veckan som har tagit upp all tid och ork. Så planeringen ligger lite på is här i huset för tillfället. Det är absolut inte inställt, men vissa omständigheter rår man bara inte på.

    Fick tips av en kompis om krogen i skogen, vid världens längsta linbana. Så det var dit vi hade tänkt oss i söndags. Ska försöka komma oss iväg bara det lugnar ner sig lite på hemmaplan. Tror att det kan vara ett sånt ställe som skulle bli perfekt för vårat bröllop.

  • vinter­brud81
    Äldre 4 Jan 17:14
    #37

    Har haft lite stiltje i planeringen nu under jul och nyårshelgen, men nu känns det som att jag är på gång igen.
    Vi kommer oss inte iväg och kika på lokalen vid linbanan på ett tag än, men så småningom kanske. Det känns dock som att innan det kan vi inte göra så mycket.
    Det som går att göra nu är att ta tag i träning och viktminskning igen. Ska bli fin till bröllopet är det tänkt

Svar på tråden Skelleftebrudar 2011