Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 23

    Äntligen fredag! O jag menar det verkligen - denna veckan har varit nåt i hästväg. Vansinnet fortsätter in i nästa vecka, men sen hoppas jag på lite lugn.

  • anne på grönkulla

    Stackars liten, eller kanske snarare stackars mamman?

    Här har vi umgåtts med svärisarna hela dan o nu bakar jag chokladrutor till makens projektgrupps brainstorming imorrn kväll. På dan ska vi umgås med min familj. Nästa vecka blir lika hektisk som den som varit och lite till. Men ganska kul är det om jag inte hade nåt flunsigt i kroppen.

    O skrika över allt som inte händer i mitt liv, det gör jag jämt, men alla blir så trötta på mig så jag skriker mest inombords o hoppar omkring som på nålar. Vad gör jag eg?

  • anne på grönkulla

    tjingeling!

    min värld har lugnat sig lite lite iaf från det mest akuta) den senaste veckan, såpass att jag lyckades bråka med maken i helgen - men det gick väl över denna gången också, tror jag.

    Massa kram till er alla!

  • anne på grönkulla

    det låter helt galet.

    här har jag pratat med mormor ikväll, hon är snart 88 o superstressad över allt hon måste göra (vad det nu kan finnas för måsten utanför hennes huvud) o har ont i benen - resultatet blir att hon fräser såfort man ringer o vill höra hur hon har det eller erbjuda lite hjälp (för det ställer ju krav på hennes tid....) - ja det är precis så dumt som det låter. Men nu gick hon nästan med på att ses i helgen, eftersom jag ändå ska åka ut till kyrkogården nära henne.

  • anne på grönkulla

    ja de måtte ha det - men jag som jobbar heltid har all tid i världen då, antar jag... O då har jag ändå inte hus o barn att ratta dessutom utan bor med en annan vuxen i lägenhet på gångavstånd från jobbet.

    Jaja, vi har veckohandlat redan idag, istället för att vänta till helgen, nu ska vi bort 2 kvällar i rad dessutom. Men jisses så trött jag är... Funderar på om man får göra våfflor redan till helgen, visst behöver man inte vänta tills nästa vecka???

Svar på tråden Äntligen fredag del 23