Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 23

    Ja och det är säkert mångbottnad i detta fallet också. Jag tycker det är synd (men helt mänskligt förståeligt) att trissa upp situationen så att det blir hela fokus på henne om hon inte äter. Tjejer lär sig kontrollera sig själva och sin omgivning med sitt ätande och bantande tids nog ändå. Men jag hajjar att det är stressande som förälder, både att ha barn som trotsar och att oroa sig för att de får i sig nog.

  • anne på grönkulla

    vi håller på att ro iland det första av mina olika events. Och jag är erbjuden vad som borde bli en befordran, iaf en annan tjänst, på samma jobb. Har just fått rejäl löneförhöjning på min nuvarande tjänst, men nu borde jag både kunna få en slant till och en finare titel. Men så får jag jobba mer självständigt (+) och för mig själv (-), mer specialiserat (+) och resa mer (+?). Jag är lagspelare, så specialiseringen/ensamrollen känns inte hetl 100, men det är ändå övervägande positivt och jag lär nog ta erbjudandet. Har föreslagit vem som ska få mitt nuvarande jobb oxå...

  • anne på grönkulla

    jag har galet mycket just nu. det går över och om en dryg vecka har jag ledigt - det ska bli skönt. Men lite vemodigt också eftersom jag byter arbetsuppgifter, även om jag blir kvar på samma arbetsplats.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23