Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    Jag och maken har ju varit i Italien tusen gånger men aldrig i Rom! Fast samtidigt lockar Mallorca för lite lata dagar vid poolen, åka ut på landsbygden bort från turisterna vid kusten.

    Muffin - så klart du ska åka till London. Det är ganska lätt att hitta billiga flygbiljetter sen är visserligen boendet i London oftast ett skämt men det får man liksom ta (små rum med heltäckningsmattor).

    Island vore häftigt men jag måste läsa in mig lite mer för att förstå vad man ska göra och se. Maken trodde ju att vi skulle åka dit på hans födelsedag (när vi åkte till Riga). Förutom Island har jag en annan ö jag gärna skulle vilja besöka - Irland.

  • Lapinette

    Piggelin - är så nyfiken. Hur ska ni göra med bröllopet. Blir det stort och pampigt, mindre mysigt eller åker ni iväg?

  • Lapinette

    Kunde inte låta bli utan kollade vädret i London och det verkar helt ok idag och imorgon med sol och ca 8 grader. Hoppas de får det jättemysigt!

  • Lapinette

    kokisen - Sollentunabacken !? Vi har inte heller bokat vår skidsemester än utan jag har mer kollat på flygbiljetter ned till alperna och lite hotellpriser etc. Kan även bli så at vi åker norröver men det blir ingen vecka utan en långhelg (Japanresan slukar så pass många semesterdagar).

    Ja, jag undrade hur det gått med herrgårdsplanerna. Har du hittat någon skoter?

  • Lapinette

    kokisen - jag hittade ett hus igår som maken HÖR OCH HÄPNA faktiskt gillar och som uppfyller alla hans krav. Vi får se om snön smälter till näst, nästa helg så kanske vi åker och tittar (men jag tror fortfarande inte vi är beredda att köpa).

    Tinga - ser fram emot att höra mer från London. Tyckte vår helg i maj var superhärlig dock utan kulinariska upplevelser eller teaterbesök. Nästa gång ska vi åka själva och boka in lite sånt också.

    Anne - ja, nu är det vinter! Och inga resor till varmare breddgrader blir det . Hade man bara obegränsat med pengar och semesterdagar skulle vi absolut dra iväg så som vi gjorde förra året ... en vecka i Thailand med böcker, massage, bollek i poolen och underbar mat. Så nu är det bara att bita ihop och stå ut! Vad gör ni för att härda ut i mörkret?

  • Lapinette

    koko - det kan ju komma snö igen! Frågade maken om pumpen men han tror att den är köpt i Österrike. Kan kolla märket när jag är hemma ikväll.

    Huset ligger inte i era trakter och inte heller i de trakter jag normalt kollar utan österut.

  • Lapinette

    Anne - här blir det också mycket mys i soffan med allehanda dvd-boxar. Har avverkat säsongsavslutningen av 24, en säsong av Californiacation och så lite filmer hit och dit, typ Shutter Island, Sherlock Holmes. Sen försöker vi lyxa till det med god mat och gott vin ... fast jösses känner att jag måste bredda vinteraktiviteterna. Kanske lite museum (fast vi inte är några museityper)? Kanske börja med någon ny aktivitet typ långfärdsskridsko eller tennis? Eller bara luta sig tillbaka i soffan och dra en filt över sig .. som jag mest av allt känner för när snön yr utanför.

Svar på tråden Tur & retur