Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    Tinga - jag är annars avis på er som har så nära ut i Europa.

  • Lapinette

    Har nu ägnat ett antal timmar åt att läsa på om kryssningar i Karibien. Börjar faktiskt nästan känna mig lite sugen själv (resan och letandet är åt min mor + sambo).

  • Lapinette

    Muffin - låter onekligen bättre med Turkish för 5 timmars stopp + 2 timmars gör ju resan oändligt lång.

  • Lapinette

    Så nu är semesterplanen för 2011 spikad. Efter att ha funderat hit och dit känns det här som den bästa lösningen och maken verkar hålla med. Dock har vi inte exakt bestämt vart vi ska åka men tanken är att det blir två långhelger, en i början av juni och en på hösten och så bilar vi ned till CentralEuropa på sommaren. Maken vill köra på autobahn (av förklarliga skäl) och jag kan tänka mig att vandra i bergen. Samtidigt hälsar vi på släkten och slipper åka med Ryanair (försöker undvika det). Har även bokat nyår i Frankrike och denna gång blir det KLM istället för tidigare nämnda bolag . Prisskillnaden var faktiskt inte så stor om man ska räkna med väskor, busstransfer etc.

    Ja och sa har vi Japanresan över Påsk! Det här blir nog bra ... .

  • Lapinette

    Som sagt .. varken Norge, Danmark eller Cornwall men ska försöka hitta på något roligt och se nya resmål på de där långhelgerna istället.

  • Lapinette

    Förresten, tycker ni jag är helt flängd som bestämmer semestern så pass tidigt?! Det är mest för att få antalet (speciellt makens) semesterdagar att räcka till under året.

  • Lapinette

    Ja och så älskar jag ju att planera semesterar så klart!

  • Lapinette

    Tinga - du har varit saknad! Åhhh, vad härligt är det imorgon ni åker. Ni får ha det så himla skönt. Ser fram emot att få höra vad du tyckte om musikalerna och lunchen hos Ramsey.

    Gällande långhelgerna har jag bara funderat lite grann och kikat på Island i juni och Rom/Mallorca i september. Åker gärna till ett varmare ställe på hösten för att förlänga sommaren så mycket som möjligt.

    När det gäller sommarsemestern så har jag tänkt mig ett stopp på Piggelins favvoställe på Österlen, sen dra ned till Romantiche strasse (ursäkta min tyska är begränsad) och sen vidare till de Schweiziska alperna typ Engelberg. Vill ha berg och närhet till en kristallklar sjö (gillade ju skarpt vår lilla by i Slovenien i somras med sjö, berg och vandringsleder). Sen tänkte jag att vi äntligen skulle ta ett par dagar i Alsace. Är ju i Strasbourg titt som tätt för att hälsa på makens bror men har aldrig besökt vingårdarna. Vet ju (från Piggelin) att det finns en bra bok om vingårdar i Alsace (samma som den jag har om Sydafrika). Sen blir det Mosel och besök hos svärmor innan vi bränner genom Tyskland hem igen.

Svar på tråden Tur & retur