• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snaily, kan det inte vara så att folk tvingades boka djursalong om det var fullt överallt annars? Själv har man ju hamnat i den där familjevagnen på tåg bara för att allt annat varit fullbokat, det var knappast av eget fritt val.


    Nej, det var en himla tur att jag mådde så bra som gravid så att jag aldrig var i behov av att folk skulle ge mig en plats för det var aldrig någon som försökte. Däremot så är folk otroligt trevliga när man kommer med barnvagn - jag hade faktiskt gissat innan att det skulle vara tvärtom.

  • Telis

    Klockarbol, en riktigt varm och stor kram till dig! Hoppas att du snart kommer på fötter och orkar titta in till oss!

  • Telis
    fru AM skrev 2010-11-09 10:34:29 följande:
    Va vem är du?
    Hihihi, det undrar jag också ibland!
  • Telis

    BS, det är väl inget stackars Astrid om du klär på henne ordentligt. Hon har det säkert bättre nere i vagnen än de flesta som är ute idag. Televinken ligger ute i vagnen och sover nu och verkar må som en prins.

  • Telis

    AM, jag ska in till stan redan imorgon eftermiddag för att träffa mitt ev. blivande jobb, och ska träffa min man för överlämning av Televinken inte alltför långt från dig. Kan vi ordna överlämning eller ska vi ta det nästa vecka eller ska jag skicka den?


    Piggelin, passar på att säga ett stort LYCKA TILL! Hoppas att du inte behöver vänta alltför länge nu!

  • Telis

    Klockarbol, mardröm verkar beskriva ditt liv rätt bra för tillfället. Jag förstår att det måste kännas som om marken försvunnit under fötterna på dig just nu. Men håller med Tinga om att du absolut inte ska skämmas - det är INTE du som har gjort något fel! Man får vara blåögd och tillitsfull när det gäller de allra närmaste, det är väl till och med det man SKA vara. Att man litar på och älskar någon betyder att man blir sårbar men inte att man är dum i huvudet. Jag säger som dom andra, hoppas att du snart får fast mark under fötterna och får gott stöd av någon i närheten! Hur mår dina barn förresten? Även om dom inte vet några detaljer så måste dom ju märka att något är fel? Stoooooooooooooor kram!!

  • Telis

    AM, jag och Televinken kommer in runt halv tre för att uträtta några ärenden, sen ska jag träffa maken utanför Hallen halv fyra för Televink-överlämning. Passar det dig någon gång mellan halv tre och halv fyra? Jag skulle kunna komma in lite tidigare annars, har inga direkta planer.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!