• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, ja gärna! Jag kan väl skicka ett sms och förvarna när jag är på väg? Borde bli någon gång mellan halv tre och tre.

  • Telis

    Lappis, jo det har varit en segdragen historia. Det är lite invecklat men jag har ju iaf fått jobbet och idag är det ingen intervju jag ska gå på.

  • Telis

    Lappis, vi får väl se, jag har ju fortfarande inte fått någon lönesiffra. Men om jag tar det så börjar jag i januari.

  • Telis

    Men är det inte salt i sånt där som ost och salami? Ger ni det ändå?

  • Telis

    koko, jo jag har väl bara varit feg för att jag inte vet hur mycket salt dom tål. Televinken får smörgåsrån och leverpastej med salt i så då har jag inte vågat ge något annat också med salt i. Men det är kanske onödigt försiktigt.


    PB, jag har fått för mig att dom före ett års ålder inte ska få något salt alls utom det som finns tex i smörgåsrån. Men jag känner mig pinsamt dåligt påläst här om hur mycket dom egentligen kan få, om det tex är okej med smörgåsrån och leverpastej och ost.

  • Telis

    Åh, vad bra mattips ni kommer med!


    Tack för tipset förresten, vem eller vilka det nu var som kom med det, att ge Televinken något att äta själv samtidigt som jag matar! När han får skrapa ur min lunchtallrik med yoghurt och müsli med fingrarna samtidigt som jag matar honom med annan mat så äter han mycket bättre.


    koko, vem är Karin?!

  • Telis

    PB, det är bara att gå allra längst ner på sidan, efter alla andra kommentarer, till rutan Leave a Reply. Där måste du fylla i namn, epostadress och sen själva meddelandet i den stora rutan.


    muggles, jag är supernöjd med mitt ärr, det är verkligen jättefint! Jag känner tre stycken som har fått tvillingar (förutom Tinga) och alla tre har fött vaginalt utan problem så det måste inte bli kejsarsnitt iallafall. Mitt kejsarsnitt var också lååååångt ifrån en skräckupplevelse, det var precis som för koko en väldigt positiv upplevelse även om jag också var nervös innan. Jag är mycket hellre vaken än blir sövd (kontrollbehov, moi?! ).

  • Telis

    mugglan, när det väl är dags kommer det säkert att kännas helt okej med vilken variant det än blir, precis som du sa så vill man ju bara att dom ska komma ut och må bra. Vill jättejättegärna se magbild!


    För er som inte har FB kan jag förresten berätta att jag har fått jobb. Börjar i mitten av januari vilket är heeeeeeelt okej eftersom jag har lön från mitt gamla jobb till och med den sista januari samtidigt som min man är föräldraledig från och med 1 december. Vad vi ska sitta hemma och äta lussebullar och dricka glögg i december. Mitt på dagen! På en tisdag!

  • Telis

    AM, nja kollegorna törs jag inte säga något om här även om det är otroligt att 30-åriga datakillar vars största intressen är databaser och .Net skulle hänga här. Men du kanske kan tänka dig. Vad det gäller villkoren så fick jag gå ner lite i lön, typ 3% tror jag, men å andra sidan så fick jag övertidsersättning och riktigt bra pensionsavsättning. Jag är nöjd iallafall!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!