Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej Snaily!

    Klockis, vi ska på ÄP (äggplock) på onsdag fm och hoppas att det sedan går som det ska så vi får komma tillbaka på fredagen för ET (återförande ev ett embryo)
    Däremellan kommer vi att bo hos sväronen i Västerås.
    Det kan bli lite av en prövning, för egentligen är sambon rätt irriterad på dem just nu, men det var ändå det enklaste och gratiskaste. Och sonen får leka hos en kompis ena dagen så det passar bra på så vis.

  • passionsblomman

    Lappis, apselut! Jag hoppas tom kunna hänga lite med er, ifall mina inloggningsuppgifter behagar funka hos sväronen. Jag har haft trubbel med det nämligen, har automatisk inloggning här hemma och de ggr allt kejkat så man måste logga in manuellt, så har jag plötsligt inte funnits med som medlem. det ska vara fixat nu. Annars blir det sms-terror.

  • passionsblomman

     


    Fru E skrev 2010-11-01 19:30:13 följande:
    *Trumvirvel*       *spänningen stiger*         och det blev...........       ett nej från maken om att testa innan fredag

    Aaaaaaah! Jäkla EA till att få upp adrenalinet här!

  • passionsblomman

    Vickan, jag visste väl att du skulle trivas som fisken i vattnet!

    Telis, OMG, jag säger som jag brukar; tur att folk inte hört mig ibland, för då hade de ringt soc. Och då hade man väl inte haft något barn alls är jag rädd.
    Alltså, jag förstår och känner igen hur väl som helst. Sådana där dagar ingår. I min lilla bok där jag skrivit till min son är det väldigt många sidor där jag ber honom om förlåtelse för att jag tappat tålamodet.

  • passionsblomman

    Då har vi stilla funderat samma sak. Har du räknat antalet trådstarter någon gång? Det har jag. Första veckan kom h*n upp i ett 70-tal. And still going strong. Det du!

  • passionsblomman

    Nu drar vi till sväronen och aktar oss längs vägen för älgar, rådjur och "de där buckliga djuren" som min son sa när han inte kom på vad Vildsvin hette.

    Vet ni vad det är för särskilt med den här dagen?
    Jo det är den första på en jädra massa dagar UTAN nässprayen!

    Piggan är inte på BB -nu funkar nämligen vår sms-linje.

    EA, en särskild kram till dig.

    tråden!

  • passionsblomman

    Hallååååå! Herregud, här åker man iväg en enda dag och då briserar värsta feta skrällen i tråden! Shit, jag hojtade rakt ut i bilen när jag fick Piggans mess!!! (tack söta Piggelin)

    Först och främst GRATTIS Mugglan vännen! Det är ju en gigantisk nyhet och så att säga dubbel välsignelse.
    MEN det måste också vara en chock. En sådan nyhet som faktiskt ändrar allt på många sätt. Det måste sätta igång tusen tankar om allt från "jaha, vad fan ska vi ha för bil nu då och kan vi bo där vi bor" till panik inför logistik med två bebbar samtidigt och att nu fick ni visst inte välja hur många barn ni ville ha ens när ni valde så att säga.

    Och då har vi inte ens nosat på all oro runt risker och hur det ska gå. -Som om vi inte har vetskap nog i tråden numera för att oroa oss och noja bara med ETT barn i magen.
    Jag menar, de tjatar ju som fasen på ivf-klinikerna att man absokut vill undvika tvillingbörd, så det är ju verkligen inte konstigt om man blir rädd och orolig.
    Givetvis är detta något du måste få smälta en tid och också något du kommer att växa in i.
    Livet gör visst precis hur det vill med en, har du märkt det!

    Tips; Daa i granntråden bär på tvillingar just nu och sak ha i vinter, så jag har en känsla av att ni två torde ha en del att dryfta med varandra. Du har ju kikat in där ibland, ja tycker du ska hänga lite mer där

    Vad vanligt det plötsligt känns då förresten! En i varje tråd med tvillingar nu och så Tinga dessutom. Och Cicci. Jag blir nfiken på ifall man kan tänka sig att detta an ha påverkats av dina hormonbehandlinar vid IVF.en? Om kroppen kan påverkas mer än själva den månaden liksom? Har ni tvillingar i släkten någon av er?

    Min svägerska fick ju två och på svärmors sida där i sambons släkt finns fler tvillingar.
    För svägerskan gick förresten allt precis hur bra som helst.

    Himmel och pannkaka Mugglan, vilken jäkla skräll. Och du som hade dömt ut dig som infertil och för gammal...Det är bara helt sanslöst vilken vändning! Undra på att du får mycket i skallen! 

    KRAM och grattis igen!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!