Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh vad gott och mysigt du ska ha det Lappis!
    Här ska vi nog bara läsa ut "Harry Potter och Fenixorden"och inte så mycket mer. Sambon jobbar extra i dörr ikväll så det blir jag och sonen.

    Jag har en mellandag av relativt lugn och stabillitet i karusellen. Jag blev så lättad över att blodproven kom fram, värdena såg bra ut och medecinen kommer att räcka, så jag skiter idag i att bry mig så mycket om det skarpa läge som närmar sig. Jag hinner bli tillräckligt spänd och nervös för det innan onsdag ändå.

    Den där ugglan räckte väl att den existerade, skator är inte så vidare mycket för mångfald och blandkultur har jag märkt...BARA skator och så deras byten är mycket bättre tycker de. Gapiga fjäderfän!

  • passionsblomman

    Det ÄR mysigt! Bland det bästa tycker jag. Och något som man kan göra ganska långt upp i åldrarna. Dessutom blir jag så himla glad när jag inser att det hjälper att jag läser för honom för att han själv ska stora steg i sin språkutveckling och fantasi.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-31 19:21:28 följande:
    Kikar in efter en dag i total koma .. fick feber under middagen igår och har legat i sängen hela adagen ... har nu släpat mig till soffan istället. EA - låter himla positivt!

    Men usch Lappis! Krya på dig!

  • passionsblomman

    EA, kramar dig i den här tråden också!

    AM, vilken jäkla fest! Vad var det det var hundratals av på gården förresten? Det kom bort där i slutet av inlägget. BRA att du lämnade lapp! (och att svägerskan ringde på också)

    Tinga, jag skulle just säga samma sak som Koko, diadem borde funka, både att få tag i färdigt och att pyssla till.

    Vickan, hoppas du har en bra första jobb-dag. Något säger mig att du är jätteglad och i ditt esse just nu...

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-11-01 12:08:29 följande:
    PB, hur länge blir ni borta? Du uppdaterar väl någon i tråden med sms så att vi får veta hur det går om du inte har dator med dig? Ett stooooooooort fett LYCKA TILL om jag inte hinner säga det innan du försvinner!!!

    Självfallet uppdaterar jag!
    Vi åker imorgon och ÄP är på onsdag. Kommer vi så långt som till ET så är det ju då på fredag, och isåfall åker vi nog hem lördag fm, för att slippa komma hem till ett iskallt hus på sena kvällen och dessutom kanske tom hinna hälsa på ngn kompis till sambon på fredagskvällen.

    Men, ett steg i taget och stor stor nervositet är det ju nu, att ens få veta vad vi får ut på ÄP. Man kanske borde göra som Nenne och knastra is, så man har lite sådan i magen i veckan?

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-11-01 12:17:01 följande:
    Bra! Var det den gången du skulle bjuda sambon på finmiddag eller tar ni det en annan gång?

    Vi tar finmiddagen en annan gång och en  mer normalmiddag den här gången istället. med sonen i sällskap-lite höstlovsmiddag typ.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-11-01 13:09:46 följande:
    Det är bara för att du inte har FB Hon har iaf gjort en kommentar där för 2h sedan.

    Nä, man blir helt off och uuutanför utan FB!

    Var hon hemma då? Värkar? *skitnyfiken*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!