• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    pb  - kramar om. Som sagt, Menopur ger mindre skörd men bättre kvalitet så jag håller tummarna för drömägget och att du efteråt kan tycka att allt det här var värt besväret. Själv ångrar jag aldrig att vi försökte för hade jag inte gjort det hade jag alltid gått och undrat. Däremot är jag glad att jag satte en gräns och höll den ... skulle mentalt inte orka mer, samt att jag värdesätter "att leva" alldeles för mycket och barn för lite om man ska väga det för och emot.

  • Lapinette

    pb - jag tror du redan vet om att Kokisen bara fick två ägg varav den ena fortfarande finns kvar i frysen eftersom de lyckades. Sen har jag en väninna som är äldre än oss som hela tiden bara fick ut 1-2 ägg (läkarn sa t o m åt henne att det inte var någon idé att åka till Falun men hon gjorde det ändå) och fick topp embryo tillbaka från den lilla skörden ... varje gång. Så ge inte upp än även om det känns så jäkla bedrövligt!

  • Lapinette

    pb - du får ta tag i de "lösa" bitarna en efter en. Först och väldigt snart den sekundära barnlösheten.

    Telis - det låter supernice. Jag har bara ett MEN och det är min väninna som fyller år den dagen och som pratade om att eventuellt ha en tjejmiddag. När behöver du vet, boka?

  • Lapinette

    AM - hon skulle säkert tycka det är superskoj men jag vet inte om hon kan lämna sin lilla skrutta hemma, som är typ 1 månad gammal. Kanske lite väl tidigt?

  • Lapinette

    AM - det har jag inte gjort ... och kanske jag inte ens behöver göra det heller.

  • Lapinette

    EA - hur går det? Sorry, är så nyfiken ... du får vräsa tillbaka om jag är jobbig som frågar. I promise .. jag förstår.

    Och sen instämmer jag FRRRRRRRRRRRRRRREEEEDAAAAAAAG!! Så skönt, har begravt mig i jobb hela veckan (sena kvällar).

  • Lapinette

    Telis - fråga föräldrarna. Normalt brukar våra kompisar antingen ge barnet mat hemma innan de kommer eller så har de med sig egen mat (om barnet är så pass litet att det är barnmat på burk som gäller).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!