Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, värst vad du har kommit upp dig! Du hittar säkert något tjusigt att ta på dig!

  • BrudSommar2006

    AM, Iris är precis ett sådant där barn som vuxenmat är bortkastad på! Därmed inte sagt att hon bara äter korv, hon gillar plockmat och ren mat bäst tror jag. Är man borta en kväll är det väl en sak men hemma envisas vi inte med mat vi bara får slänga, däremot frågar vi alltid om hon vill ha/smaka om vi äter något annat, fast det vill hon nästan aldrig. Det ska erkännas att med de här vegetariska matlådorna vill inte jag heller alltid äta det som serveras... En vecka till och sedan har vi pausat matleveranserna. Har dock inte fått ändan ur och anmält oss till det andra företaget än.


    Armémuseum fungerade sådär med barn, de andra lunchgästerna rynkade på näsan åt att barnen förde lite oväsen och Iris blev inne på museet tillsagd av en vakt att hon pratade för högt. Man skulle nog helst vara knäpptyst där men då gick det ju inte att förklara för henne... Jaja, det blir inget mer besök i alla fall.

  • BrudSommar2006

    PB, vad skönt att det låter lovande med bra värden.


    Usch, nu är Astrids första tand nästan igenom, kanske redan imorgon. Jaja, bara att anpassa sig.


    Igår tog hon i alla fall sina första hasande steg hållandes i gåstolen, hon såg så nöjd ut. Annars är hennes största problem att hon inte riktigt kommer ner igen när hon står upp, alla har vi våra problem!

  • BrudSommar2006

    Åt väldigt god svamprisotto med parmesan på museet idag, fick mig inspirerad att hem och laga så det här kommer ju lägligt!

  • BrudSommar2006

    Vi har Tom Tits kvar att prova, det ska ju vara bra. Tekniska museet ska tydligen vara bra för mindre barn och naturhistoriska.

  • BrudSommar2006

    Ja, ner kommer hon ju, varenda gång, men hon blir alltid ledsen när hon står och håller i sig och tittar bort över rummet mot något annat hon vill ta sig till men hon törs inte släppa för att dunsa ner på rumpan och ta sig dit utan hon blir ståendes och gråter!


    Annars ser hon så liten ut där hon går och håller sig i vagnen, skrev jag stolen, jag menade lära-gå-vagnen, skit samma, Iris var ju både äldre och större när hon började hasa runt.

  • BrudSommar2006

    Astrid är nio och en halv månad för att vara exakt.


    Imorgon ska jag göra ett fjärde försök med influensavaccineringen plus att jag måste skaffa spindelnät och vad det nu var till Halloween-middagen hos mina föräldrar, Iris ska sova över.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, haha, inte ligger man på golvet! Fast det hade sett kul ut.


    Sweet, va, du skämtar, kollar de alla barn som inte kryper vid nio månader extra??? Det låter ju helt galet, det är ju helt inom normala spannet här, Iris började krypa vid tio månader, vissa kryper ju inte alls. Helknasigt låter det i mina öron.


    Jo Astrid är tidig och Iris var mycket senare med allt så det är kul att ha provat på en av varje!

  • BrudSommar2006

    AM, fy sjutton för festande 20-åringar, hoppas att ni överlever! Har de flyttat in än eller är det fortfarande tomt på möbler?


    Smint, på tre-årskontrollen ska de kunna hoppa jämfota, sparka boll, dvs stå på ett ben och sparka med andra foten, och rita något vad det nu var, jag tror att det var en gubbe men det spelade ingen roll om det gick att se vad det var. Plus få upp dem på vågen och stå med ryggen mot väggen för mätning, bara det kändes som en bedrift. Plus diskutera matvanor om man vill och ge exempel på en mening på minst tre ord de kan säga.

  • BrudSommar2006

    AM, se där,avklarad kontroll och nu framgång på gåendefronten!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!