Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko, vi har ju två långhåriga katter men jag tycker inte att de hårar så farligt, inte så att det ramlar hår av dem när de rör sig runt i huset. Däremot är det en fåtölj de gillar att ligga i och den får man rolla, svarta kläder klarar sig så länge man inte tar i dem men stryker de sig mot benet eller man måste lyfta dem är det kört!


    Vår labrador minns jag hade riktigt hårda hårstrån med hullingar som man fick in i fötterna som stickor och som satt som berget när man försökte dra ut dem. Ont gjorde det! Schäferhåren var bättre. Bäst var Westien som inte hårade farligt alls, å andra sidan var det ganska dyrt med de regelbundna besöken på hundsalongen!

  • BrudSommar2006

    AM, hehe, japp, nu ligger du risigt till bland oss djurvänner! Du är säkert bara avundsjuk för att du är allergisk, ha!

  • BrudSommar2006

    PB, japp, korta hundhår är ingen lek, de långhåriga är mycket mjukare.


    Oskar är så mysig så jag kommer bli alldeles ifrån mig den dagen vi inte har honom mer, Elsa däremot är väl inte min favorit precis.

  • BrudSommar2006

    Telis, haha, som tur är kan jag gå med i det närmaste rak rygg när jag går med Astrid, fast jag har ont i korsryggen ändå av att lyfta upp henne hela tiden.

  • BrudSommar2006

    AM, vilket fint dockhus, var hittade du det? NK? Vi funderade på ett i julklapp till Iris men nu blir det inte så för hon får så mycket annat, både skridskor och skidor bland annat, så det får vänta tills hon fyller år i juni. Tror det kan vara rätt bra ändå för hon känns lite liten än.


    Det verkar som att mina föräldrar ska skaffa hund nu, hoppas att de kommer att gå ut med den nu bara, kul på sätt och vis för då kan vi låna den ibland.

  • BrudSommar2006

    AM, jag är imponerad över er påhittighet, kul att det blev bra och att hon blev nöjd till sist. Ses om en stund!

  • BrudSommar2006

    Hej alla, vad fint och rimfrostigt det är ute!


    Igår åkte svärisarna hem igen, skönt att inte ha den där hunden här längre, fast Iris blev ledsen att de skulle åka.


    AM, tack för igår! Tack också för de fina kläderna till Astrid. Jag känner dock att en halvtimme sen är förbi gränsen för "fashionably late"... Jäkla vägarbete.

  • BrudSommar2006

    Livias dockskåp var fantastiskt fint! Det går nog bli något liknande till Iris, fast inte nu till jul för hon får så mycket redan så det får vänta. Tror att hon är i minsta laget också än så det passar bra att vänta tills födelsedagen.


    Är det någon som har erfarenhet av de här Nintendo DS-spelen, finns ju spel från 3 år? En del av barnen på dagis har sådana och har tydligen utvecklat sin motorik massor sedan de fick börja med dem enligt föräldrarna.

  • BrudSommar2006

    Nenne, vi har problem med Elsa som springer runt här och vägrar gå ut i kylan, suck.


    Astrid har hittat en rutt här där hon kan gå mellan soffan, fåtöljen, Iris saccosäck och vardagsrumsbordet, där hon kan gå en bra bit och hålla i sig. Så nu vandrar hon runt, runt här och byter håll ibland. Svärisarna påstod att hon stod utan att hålla i sig igår men det har jag inte sett än. Nappen sitter i truten i alla fall, inatt klarade hon sig fram till tre utan att behöva snutta, kanske kan det ordna sig det här i alla fall, trots att hon inte tar flaskan, vi får se.

  • BrudSommar2006

    Hej Zozo!


    Nenne, på Iris dagis heter alla Elias eller Ella, de är minst tre av varje i vart fall. Fast det kanske är här i förorten som namn på E är så populära... mer traditionellt liksom!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!