• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW skrev 2010-10-25 10:42:06 följande:
    Vickan, det blinkade att jag hade en ny händelse, men får inte fram själva inlägget..
    Samma för mig! Konstigt.

    Hej Koko! *vinkar* Just det, på torsdag ska vi på kontroll.

  • snaily
    Tinga skrev 2010-10-25 10:45:00 följande:
    Apropå smygläsare - undrar hur många vi har egentligen? När jag lade ut en bild på mina ringar gick besöksfrekvensen på min sida upp från bara några få per dag till nästan 60! OK, kanske 15 av besökarna är ni i tråden, men det ger ju åtminstone ca 40 "andra".
    Och jag har förvånansvärt nog bara haft besök av TVÅ smygisar sen jag lade ut magbilderna. Tycker som du det brukar vara fler annars. Antagligen är folk på ett bröllopsforum mer intresserade av fina ringar än tjocka magar.
  • snaily
    viktualia skrev 2010-10-25 10:49:01 följande:
    men ser ni inlägget om ni går till själva gruppen?!? Ha ha ha.. annars är det ju extra komiskt.. så hemligt att ni inte ens kan läsa vad jag skrev.. hihihi
    Näe! Syns inkentinken. Väldigt irriterande!
  • snaily

    Nej, nu MÅSTE jag väl pallra mig ut på promenad... suck. *lat*

  • snaily
    Parnassia skrev 2010-10-25 11:54:54 följande:
     Vi hoppas på Snaily, EA, PB, Piggelin, Oupsie, Hattis, September, MSW, Izzie och vem mer är det som är på G?
    Muggles! Och enligt de väldigt vetenskapliga tester som finns på nätet så ska det bli en tjej.
  • snaily

    EA
    Tack!
    Hoppas verkligen din mormor ser på där uppifrån!
    Symptom hade jag inga så tidigt som du är nu - jag var faktiskt sjuk och sängliggande med feber kring de dagarna. Sen tyckte jag att jag fick lite lite molvärk (sorry! ) någon dag innan jag testade (testade exakt 14 dgr efter ÄP). Och det lilla lilla ömma i brösten som jag hade försvann inte. Men det kan ju lika gärna varit orsakat av prog.vaggisarna!


    PB
    Maxdos Menopur ska väl för sjutton kunna sätta fart på de förbaskade folliklarna! *svär och hotar lite*

  • snaily

    Håller på med projekt ordna hundvakt inför Ynglets ankomst, svårt projekt när man inte kan ange datum... Mailat några men inte fått några säkra svar.


    Ingen trådis som vill ta tjänstledigt och komma upp och bo här hela november och december som stand by-hundvakt? Inte??! Kan locka med att det öppnar några pister redan nu till helgen...


    Nej, allvarligt talat så är det ett väldigt stressmoment för mig, vill ju vara säker på att vår Korv har nånstans att ta vägen, och att det är ett ställe där han blir väl omhändertagen. Skulle vara såå skönt om det blev ordnat så kunde jag kanske börja fokusera på annat. Typ förlossning.

  • snaily

    Hej hopp!


    AM - fest med drottningen minsann! Äh, du kan väl bara blunda, öppna garderoben och ta nåt slumpmässigt, det blir nog skitbra!


    Kikki - grattis till sonen!


    PB
    Åh, vad mycket tunga grejer det är just nu! Skickar också ett lass med kramar. Men jag säger som Lappis, ge inte upp än för 4 blåsor på VUL kan visa sig vara fler vid ÄP, och att de är jämnstora tycker jag låter strålande! Att de sen växer lite sakta gör nog inget. Vid vårt senaste försök hade jag inte jättemånga blåsor, fast fler än du har nu, men de var väldigt ojämna i storleken. (6 ägg fick vi ju ut sen.)
    Vid vårt avbrutna försök behövde vi inte heller betala något.
    BRA jobbat med banken, pannan, rörmokaren och hela faderuillan! Kan tänka mig att det känns skönt att ha det beslutat och klart!


    Jag vill också äta ost och dricka vin! Men kanske inte riktigt läge just nu... i vår kanske?


    Sweet
    Åh vad mycket kloka barnuppfostringsråd du kommer med, jag mailbombar dig om något år!


    Sweet/Vickan
    Har också lite samma "problem", även om vi inte alls flyttat till andra sidan Atlanten så känns det som folk fasen tycker det är längre hit än till utlandet ibland. Har ofta fått anklagelser om att vi är tokiga som valt att flytta till en avkrok och att det på nåt vis rättfärdigar att familj och vänner inte kommer och hälsar på. Och att det självklart alltid är VI som ska åka till dem om det är så att vi ska ses överhuvudtaget... En fjällsemestervecka per år brukar syrran m familj + föräldrarna ta, och då träffas vi ju, men i vinter hotar de med att ställa in pga mammas sjukdom. Får väl se hur det blir. Kanske just den här vintern hon kommer behöva den semestern som mest...

  • snaily
    Klockarbol skrev 2010-10-28 17:07:32 följande:
    Kollegan har 3 gånger under dagen frågat hur det är med mig och jag har tre gånger ställt motfrågan - Vill du verkligen höra svaret?
    Klockarbol - BRA jobbat tycker jag! Oerhört knasig kollega det där...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!