Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nä, nu ska jag bara tidrapportera och sen cykla hem. fredagsmyyyyyyyyys!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis- vi såg det, med klump i halsen och magen, och tyckte de hade fångat en fin ton. Jag är så otroligt tacksam att inte behöva vara där längre, inser mer och mer hur förjävla dåligt jag mådde. Ser fram emot nästa program!

  • nennesjuttioåtta

    Annars har jag läst ikapp tidigare under dagen men minns inte vad. PB!! Hoppas du hade en fin och härlig helg!

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia - tror AM nyss testade ett ruggigt effektivt medel så bunkra om du är orolig!

  • nennesjuttioåtta

    Vi hade ju minst ett besök varje dag fr o m samma dag vi kom hem från BB och någon vecka framåt. möjligtvis någon dag av andhämtning. Då var det mest roligt att få visa guldklumpen och berätta köttiga detaljer från förlossningen men nästa gång får det nog bli lite lugnare.

  • nennesjuttioåtta

    Framförallt ska jag denna gång säga åt svärmor att Nä, det känns inte ok att du följer efter mig och står en halvmeter ifrån när jag ska amma.

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – ja, det är Oupsie du (och övriga) ska inboxa. Hur mår du?

     

  • nennesjuttioåtta

    Men kom med nu över till den andra sidan, det ÄR INGET VI OCH DOM!

  • nennesjuttioåtta

    Jag fattar inte varför det skulle dö ut. Det enda skillnaden är gränssnittet. Annars är vi samma folk, samma babbel MEN med extra krydda eftersom fler vågar skriva mer om sig och allt runtikring eftersom det bara är vi som skriver som läser. Vill ni skriva inlägg i andra trådar på BT så gör det, BT finns kvar på sitt ställe. Vill ni skriva i den här tråden så gör det men utelämna vad som händer i den NYA tråden. Jag kommer inte kunna sitta här och där ch det är ju roligare att veta ännu mer om oss allihopa. Väl? 

    och smileysarna kan studsa och dansa och man kan klicka så man kommer till det första inlägget som man inte läst, istället för som här leta sig tillbaka 20 sidor.

    Systertråden finns ju kvar här, det är ju enklare att ha ett öppet fönster för båda än ränna emellan.  

    September är den enda (väl?) som är helanonym och jag hoppas ju att även du vill hänga med och outa dig i tryggare omgivning. 

    ****

    Så var klämmer skon?  

  • nennesjuttioåtta

    snartis, har du provat att logga in på de andra fälten? Vet att Oupsie hade samma problem

  • nennesjuttioåtta

    PB Jag förstår, alldeles utmärkt. Men det var inte menat som att det var du som var tjurig utan JAG är ju det för jag vill ju att alla följer med och trodde inte det skulle bli så svårt eftersom jag själv bara ser fördelar och ett annat utseende som enda nyhet.

  • nennesjuttioåtta

    Jaja. Vi får väl se om vi ses. Ni vet var ni hittar oss. Hoppas jag.

    Btw, VUL såg bra ut, den vinkade och petade sig i näsan.

    Over and out. 

  • nennesjuttioåtta

    Nä, PB. Så tänker inte jag och blir lite sur att du ens tror det. Vi har pratat om att ha en stängd tråd i flera år, kanske redan efter första ? men det har runnit ut i sanden och vi (??) tyckte då att smygläsarna som kom ut i ljuset rörde om bra. Men nu kommer ju inga fler (090606, du skulle kommit förr!) och vi vill ju fortfarande umgås och vill väl komma till en ny nivå där vi lär känna varandra ännu mer. Som att vi dejtar och nu flyttar ihop. Ore skrev väldigt bra också. Jag tycker du lägger orden i munnen på "oss" som går vidare och att det är "vi" som kommer prata skit om "er" som är kvar. Låter som fördomar mot att tjejer inte kan umgås i grupp och jag trodde vi hade överbevisat det men visst, gruppdynamikkunskap i all ära och jag pratar bara för mig själv nu men vi är inga bitches som står i egen ring på skolgården, så har iaf inte jag uppfattat det. Och jag tänker inte smygläsa om jag inte ska hänga här, för jag hoppas ju att tråden stannar av för att alla är i den andra. Men det verkar ju inte hända och det är sorgligt men vi har ju tappat många från starten och det är synd men vi minns ju dem ändå med värme. Clownis, Pirr, Agust, Page, frejis... För att nämna några. Det kommer hända i nästa tråd också.

  • nennesjuttioåtta

    Sorry om jag låter barsk men jag blir så förvånad att något som vi diskuterat så många gånger och äntligen blir av, får det att låta som att vi kör över någon utan att ha lyssnat.

  • nennesjuttioåtta

    Och att Telis hoppade av var väl mer en katalysator än en direktverkande orsak. det kom upp på agendan igen och det var bara en tidsfråga. Enligt mig.

  • nennesjuttioåtta

    Och jag har samma namn, samma bild, samma lösenord så det enda som skiljer är att jag berättar mer om pricken, maken (med deras riktiga namn), jobbet och att sidhuvudet är svart istället för rosa. Jag tycker det bara gjort vår tråd bättre. Bäst blir den om alla följer med.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!