Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, det där i Rom har jag lagt på min lista! Nu måste jag nog jobba på här lite, återkommer.

  • BrudSommar2006

    God morgon!

    Gemma, har man inte fått reseförbud för länge sedan i vecka 36?

    Vad det gäller mina provsvar så vet jag inget mer, går och väntar på remiss till neurologen men det skulle ju ta typ fyra månader eller vad det nu var innan de tänkte höra av sig.

    Lapinette, vi försöker fortfarande hitta rätt i Österrike, men om det nu eventuellt skulle misslyckas, ska man satsa på Dax, Pau, Toulouse, Perpignan, Lyon eller Nantes då tro?

    www.caliceo.com/toulouse/pages/toulouse/default.asp

    Eller Saint-Jean-De-Luz?

    www.thalassospahelianthal.fr/uk/index.php

    Ni som gillar vin förresten, här är alla behandlingar vinbaserade, kan det vara något??

    www.caudalie.com/uk/

    Har annars haft en bra helg med kräftskiva hos grannen, sovmorgon utan barn och hundpromenad med kollega.

  • BrudSommar2006

    Ruffigt och inälvsmat, uääähh. Jaja, får ta en funderare, det är ju lite olika hur lång tid det tar att ta sig till olika ställen också.

  • BrudSommar2006

    Var bodde ni, för bra hotell i London har jag aldrig lyckats hamna på.

  • BrudSommar2006

    AM, jag känner att jag varit tillräckligt i Storbritannien för ett tag framöver, visserligen var det längesedan nu men vi tänkte prova ett nytt land i vilket fall. Jag har i alla fall samlat på mig hyfsat med tips och länkar till olika ställen nu, måste bara ta mig tid att följa upp.

    Har sparat länken till hotellet i London, räknar inte med att komma dit i någon hast men man vet ju aldrig.

    Lapinette, pittoresk by låter trevligt och alldeles lagom för oss.

    Har haft ergonomen här idag för att gå igenom min arbetsställning, jag blev helt galen på att vrida och mecka med alla spakar och rattar och ändå sitta dåligt. Vilken skillnad!

  • BrudSommar2006

    God morgon! Har ägnat morgonen åt att tejpa ihop barnböcker som Astrid lagt vantarna på. Hoppas Iris får åtminstone några hela böcker kvar tills Astrid vuxit till sig lite. Annars blir det nog en rätt mysig dag hemma med bara Iris.

    Nu undrar jag om ni kan hjälpa mig - igen - Iris började sin gympa igår och då visar det sig att skorna är nästan för små. Eller skor och skor, det är sådana där danstossor som finns på H&M. Bara det att 30 - 31 är största storleken. De borde passa alldeles utmärkt men uppenbarligen är de riktigt små i storleken.

  • BrudSommar2006

    Svamp förresten, skulle gärna plocka om jag visste var det fanns någon, känner inte till några bra svampställen här. Lingonris, blåbärsris och mossa blandat med gräspartier är det i våra skogar här men har aldrig sett någon svamp.

  • BrudSommar2006

    Liten, det är i vart fall inget annat barn som är barfota, det är möjligt att det inte är förbjudet men det tror jag inte att Iris vill. Vad roligt att ni fick plats på söndagar som ni ville, vilken tur!

    Själva har vi bytt från gymnastikföreningen till Bamsegympa men jag vet inte om jag tycker att det var så bra men huvudsaken att Iris tycker att det är roligt. På förra gymnastiken krävdes det att föräldrarna var med och då tog sig ju alla barnen runt de olika stationerna jättebra. Här var de fyra personer på typ tio stationer och så skulle barnen ta sig runt själva. Det går ju inte med tre - fyraåringar, det var ju bara rent kaos.

  • BrudSommar2006

    Jag var ju inne på att beställa från pediped i somras men det var så konstigt med storlekarna. De har en typ linjal som man kan trycka på och då får man upp centimetrar och storlekar. Bara det att jag inte fattade vad european size egentligen är, trodde att det var det vi har här? Iris har 31 men mäter man hennes fot och jämför med deras skala så skulle jag köpa typ 28. Tyckte att det var så konstigt att det ska diffa på tre storlekar så jag tordes aldrig beställa.

  • BrudSommar2006

    Hm, inget är klockrent jämfört med de Hello Kitty-tossor hon har nu och vill fortsätta ha, men, men, det finns väl inte helt enkelt. Har sett en del barn ha liknande fast helrosa och det hade ju varit bra men det är väl också bara småstorlekar då.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!