Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Om det var lite lättare att flytta så skulle vi nog börja titta oss omkring lite, det skulle inte skada med någonting lite, lite större för vår del men att flytta från ett hus till ett annat verkar knepigt, i alla all om man som vi inte har stora mängder pengar att bidra med. När vi flyttade från lägenheten kunde vi köpa rätt hus och sedan sälja lägenheten men sitter man med ett hus verkar det inte som att de beviljar lån för nytt innan man sålt det gamla. Fast vem törs sälja utan att ha någonstans att ta vägen sedan med barn och allt, vi höll på i ett år innan vi hittade vårt hus.

  • BrudSommar2006

    Cicci, nej inga barn nu utan nu åker vi själva. Sedan i sommar funderar vi på Österrike igen, dels Salzburger Hof i Bad Gastein, eftersom jag gärna vill prova att bo på det hotellet också, dels för att se de saker i Zell am See som inte har öppet nu under vintern, plus att jag hittat många barnvänliga saker att göra som jag inte tror att vi bryr oss om nu när vi är själva. Så det skulle passa bra att åka tillbaka till Zell am See i sommar igen om vi gillar det, men att då bo på ett mer barnvänligt ställe. Salzburger Hof i Bad Gastein verkar väldigt barnvänligt ändå.

  • BrudSommar2006

    AM, har Yasuragi ens några planer på att flytta in tro?

    Koko, ja jag begriper inte hur man skulle göra för att flytta från ett hus till ett annat faktiskt, i alla fall om man är i vår sits.

  • BrudSommar2006

    AM, då håller vi tummarna för att ryktet stämmer!

    Nenne, nejnej, ingen mer rå korv nu, eller mögelostar, och ja, vad det nu är. Inget mer sånt nu!

  • BrudSommar2006

    September, ingen annan här har väl haft någon större tur med färdknäppar så någon måste ju vara den första, lycka till!

    Kidney pie, bläh, det kan ni ju inte äta!!

    Hej FruLLan!

  • BrudSommar2006

    Annars är jag så besviken så ni anar inte!!! Vi har ju lagt hur mycket tid som helst på att hitta rätt ställe att åka till, bitvis har jag trott att det inte kommer att bli av för att vi inte kunnat komma överens. Till sist hittade vi ju stället vi ville till och har hittat ett par helger då mina föräldrar kan ta barnen. Men NÄ, alla hotell i hela Zell am See stänger under höstarna och öppnar igen typ 16:e december för det är inte värt att ha öppet innan skidsäsongen startar. MEEN jävla skit. Nu är vi tillbaka på noll igen, har ingen aning om vart vi ska åka och jag orkar inte börja om igen, nu stannar vi hemma typ.

  • BrudSommar2006

    Cicci, ingen aning, de sade så när vi ringde igår för att fråga ett par saker, att typ hela Zell am See och alla hotell stänger. Men Innsbruck och Salzburg noterat, jag börjar googla igen... Bah!

  • BrudSommar2006

    Ore, jag kan tänka mig att åka ungefär "vart som helst". Men jag är väldigt petig med hotellet och rätt badbassäng! Av den anledningen har jag skippat Estland/Lettland/Litauen för där såg hotellet ut som stora glasindustribyggnader typ, alla jag hittade. Hittade inget mysigt nog i Polen heller. Har strukit Tyskland och Holland från listan för där hittar jag bara nakenbad. Och så vidare...

    Cicci, googlar vidare på Innsbruck och Salzburg, får utöka till Wien om det kniper!

  • BrudSommar2006

    Det är förresten inga badkläder på som gäller på många spaställen i Österrike också men man får sålla.

  • BrudSommar2006

    Hm, bara genom att börja googla på Innsbruck hittar jag flera hotell som är stängda oktober till december och mars till maj. Men som du säger Cicci, hela Österrike kan ju inte ha stängt så jag kämpar på lite till.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!