• zita76
    Äldre 21 Sep 14:51
    9479 visningar
    42 svar
    42
    9479

    Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg

    Hej!
    Är det fler än jag som ska gifta sig kommande Valborg?
    Vi gifter oss på Västkusten, utanför Orust. Planeringen har börjat så smått!
    Det skulle vara kul att utbyta tankar, idéer och tips med er andra lyckliga!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg
  • Sandri­na
    Äldre 16 Feb 13:15
    #31

    Kul att vi blir fler här! :)

    Skönt för dig att vi verkar ha det mesta klart!!
    Vi har väl alla "stora" saker klara, men många små detaljer som återstår. Ska träffa våran solist till kyrkan ikväll och bestämma låtar. Har även blivigt många samtal till PRV och Riksarkivet för att vi ska kunna byta efterna, phu! Men nu verkar det börja ordna sig.
     
    Bordsplaceringen känns extremt svår, har du några tips?? Vi har 114 gäster vi ska pussla ihop på rätt plats. Känns som ett heltidsrpojekt!

    Vart gifter ni er?

  • Nettan­82
    Äldre 18 Feb 15:51
    #32
    Sandrina skrev 2011-02-16 13:15:30 följande:
    Kul att vi blir fler här! :)

    Skönt för dig att vi verkar ha det mesta klart!!
    Vi har väl alla "stora" saker klara, men många små detaljer som återstår. Ska träffa våran solist till kyrkan ikväll och bestämma låtar. Har även blivigt många samtal till PRV och Riksarkivet för att vi ska kunna byta efterna, phu! Men nu verkar det börja ordna sig.
     
    Bordsplaceringen känns extremt svår, har du några tips?? Vi har 114 gäster vi ska pussla ihop på rätt plats. Känns som ett heltidsrpojekt!

    Vart gifter ni er?
    Bordsplaceringen var knepig för mig med. den är provisoriskt klar. Man ska undvika att sätta syskon, gifta och de som varit sambo LÄNGE tillsammans.
    Vi har en klassisk E dukning.
    Så jag gjorde så att ett bord har jag med de "älder" släktingarna, där alla som är par sitter mitt emot varandra, sen har jag ett "ungdoms"bord, där jag mixade tärnor, syskon, kusiner och vänner, sen ett barnbord(det är i mitten av E:et) där barnen sitter. Mycket att pula med. Men då finns det inte så många som kan klaga. Min sambos ena lilla syster har  pojkvän sedan 6mån tillbaka och hon få sitta bredvid honom. =)

    Vår solist sa till mig att ta ut låtarna själv, så jag gjorde det. Fixat noter och text plus sen skiva med låtarna på.

    Vi har bestämt oss för att behålla respektive efternamn, för jag vill inte heta Pettersson och min sambo vill inte heta Syrén. Puh, det har varit hobbigt för mig. Jag ville att vi skulle byta till ett helt nytt efternamn, då hade vi möts på halva vägen, men det ville inte han. Så nu blir båda nöjda. =)

    Vi gifter oss i Stenåsa Kyrka på Öland.

    Lycka till med bordsplaceringen.
  • Mijsan
    Äldre 1 Mar 17:34
    #33

    Det närmar sig nu Flickor!

    Själva så har vi fått skjuta fram vårt bröllop till sommaren eller något då stället vi bokat för middag, fest och övernattning till oss och en hel hög med långväga gäster har kursat..
    Helt sanslöst..
    Med denna korta varsel fram till bröllopet finns det inget vettigt att boka så vi får se fram emot ett sommarbröllop istället.
    Tack och lov hade vi inte betalt in något.

    Hur som helst så önskar jag er alla en underbar bröllopsvalborg!

    Kram På Er!

  • loluna
    Äldre 1 Mar 18:26
    #34

    Vi ska gifta oss den 29 april (och jag fyller år den 30). Och det mesta är planerat och klart, bara små-små saker kvar...men många är dem!!!!

  • Emmaoc­hTommy
    Äldre 6 Mar 17:15
    #35

    oj va jobbigt mijsan!!! Väldigt tråkigt för er
    och nettan 82 jag VET det där med efternamn är ju jobbigt. Det blir nog så för oss oxå: eller att jag lägger till hans efternamn efter mitt. men våra kommande barn då? ska de het mitt så heter ALLA olika. Inte riktigt vad jag hade planerat:(

  • zita76
    Äldre 6 Mar 22:19
    #36

    Så trist att skjuta fram, men var ju tur att ni inte betalat ännu. Ni får ett underbart sommarbröllop istället!
    Idag har jag varit hos frisören och testat min frisyr. Spännande! Spännande!
    Annars är det smådetaljer, mellanstora deltaljer och lite större detaljer kvar att fixa, men det blir nog bra i slutet!

  • solros
    Äldre 9 Mar 18:58
    #37

    Vad roligt att det är så många som ska gifta sig samma datum som oss... Vi började planera i januari och har mycket kvar, men kyrkan, präst och lokal är bokat och lite andra saker, blommor och klänning så det är spännande, inte långt kvar nu. ska prov sminkas när klänningen har kommit och frisyr och sådant. 80 gäster i tveta kyrka i södertälje, och sen på ifk södertälje gården, riktigt spännande och se om vi lyckas få ihop bröllop så snabbt.. men det ska nog gå bra, jag har drömt om detta ögonblick i sex år nu...

  • Valbor­gsbrud
    Äldre 14 Apr 16:45
    #38

    Hej
    Så roligt med fler som skall gifta sig på Valborgsmässoafton. Vi skall vigas i Hälleviksstrands kyrka på Orust. Så vi blir grannar Zita76. Allt är ganska klart, småsaker som skall fixas men vi kommer att vara lediga från påsk så då skall vi kolla detaljerna. Nu är det snart vår tur iallfall.

  • Sandri­na
    Äldre 15 Apr 15:58
    #39

    Galet att det bara är 2 veckor kvar!!! Vi kommer vara lediga från skärtorsdagen, känns skönt att ha en hel veckas ledig och förhoppningsvis hinna lugna ner sig lite så man inte är helt sönderstressad när dagen väl kommer.

    Vad har ni kvar att göra?

    Vi satt inatt och gjorde klart bordsplaceringen och alla gästbeskrivningar, vilken lättnad när det äntligen var klart!! Vet inte om jag är 100% nöjd, men frågan är väl om det går att få perfekt, alltid någon som är svår att placera. Men jag hoppas på att det blir bra!

    Annars är det en del inköp kvar att göra, fylla små askar med m&m som vi beställt med våra namn på, vigselprogrammet, brudskor!!! och öva brudvals! :)

  • Sandri­na
    Äldre 4 May 10:38
    #40

    Tillbaka i verkligheten efter en underbar bröllopshelg!! Blev ni också gifta? :)

    Vår dag kunde inte blivigt mycket bättre, inget som strulade och perfekt väder!!

    Hur hade ni de? Blev det som ni hade tänkt er?

  • zolroz­en
    Äldre 4 May 11:21
    #41

    Hejsan. Ja verkligheten är verkligen spännande att få se alla kort och sånt nu. Helgen har varit underbar och nu är jag fru. Dagen belev precis som jag alltid har drömt om och lite regn betyder ju tur vad jag har hört. kram alla nygifta...

  • zita76
    Äldre 4 May 13:08
    #42

    Instämmer med er! Dagen kunde inte ha blivit bättre. Tänk att just den dagen blev precis så som vi önskade oss. Fantastiskt väder, glada gäster. Allt underbart!

    Lycka till nu i era liv som fru! Själv ska vi se till att plocka fram den här vårdagen när höststormarna blåser kring vårt äktenskap.

Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg