Inlägg från: Nettan82 |Visa alla inlägg
  • Nettan82

    Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg

    Åhhh, vad kul att jag hittade denna tråden!  Vi gifter oss också Valborg. Ska bli sååå spännande.

    Vi är i princip klara med det mesta. Maten spikad, Psalm, kyrkblad, fest häfte, musik, fotograf, tärnor, näbbar, toastmaster och madame, drickat, serverings personal, solist i kyrkan och sångerna hon ska sjunga.
    Jag har säkert glömt ngt. hihihi

    Vi har ett lite större bröllop, med 70-75 bjudna gäster(inkl barn).
    Jag hade ett önskemål och det var att vi skulle få maten i bröllops present av mina och sambons föräldrar. Det gick de med på, bättre att hjälpa er till en minnesvärd dag än att ge er ngt som ni aldrig skulle våga använda sa de! =)
    Efter som jag har två mammor (styv mor och min riktiga mor) så ville min styv mor hjälpa oss att fixa ring, så jag fick pappas fostermors vigselring. Glad man blir! =)

    Hur går det för er!!

    //Nettan

  • Nettan82
    Sandrina skrev 2011-02-16 13:15:30 följande:
    Kul att vi blir fler här! :)

    Skönt för dig att vi verkar ha det mesta klart!!
    Vi har väl alla "stora" saker klara, men många små detaljer som återstår. Ska träffa våran solist till kyrkan ikväll och bestämma låtar. Har även blivigt många samtal till PRV och Riksarkivet för att vi ska kunna byta efterna, phu! Men nu verkar det börja ordna sig.
     
    Bordsplaceringen känns extremt svår, har du några tips?? Vi har 114 gäster vi ska pussla ihop på rätt plats. Känns som ett heltidsrpojekt!

    Vart gifter ni er?
    Bordsplaceringen var knepig för mig med. den är provisoriskt klar. Man ska undvika att sätta syskon, gifta och de som varit sambo LÄNGE tillsammans.
    Vi har en klassisk E dukning.
    Så jag gjorde så att ett bord har jag med de "älder" släktingarna, där alla som är par sitter mitt emot varandra, sen har jag ett "ungdoms"bord, där jag mixade tärnor, syskon, kusiner och vänner, sen ett barnbord(det är i mitten av E:et) där barnen sitter. Mycket att pula med. Men då finns det inte så många som kan klaga. Min sambos ena lilla syster har  pojkvän sedan 6mån tillbaka och hon få sitta bredvid honom. =)

    Vår solist sa till mig att ta ut låtarna själv, så jag gjorde det. Fixat noter och text plus sen skiva med låtarna på.

    Vi har bestämt oss för att behålla respektive efternamn, för jag vill inte heta Pettersson och min sambo vill inte heta Syrén. Puh, det har varit hobbigt för mig. Jag ville att vi skulle byta till ett helt nytt efternamn, då hade vi möts på halva vägen, men det ville inte han. Så nu blir båda nöjda. =)

    Vi gifter oss i Stenåsa Kyrka på Öland.

    Lycka till med bordsplaceringen.
Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg