• zita76

    Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg

    Hej!
    Är det fler än jag som ska gifta sig kommande Valborg?
    Vi gifter oss på Västkusten, utanför Orust. Planeringen har börjat så smått!
    Det skulle vara kul att utbyta tankar, idéer och tips med er andra lyckliga!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg
  • Mijsan

    Tjohooo! Nu är det året då vi gifter oss? Hur går det för er? Här är kläder inhandlade, Festlokal och kyrka bokad samt har vi skickat inbjudningar. Frisör, Fotograf och sångerska bokad och all musik utom psalmer spikade. Puh..
    Mitt kontrollbehov kunde inte hålla sig längre..

  • Cupcake queen

    Det går framåt, har puffat på för att få offerter på mat, ska ringa och göra ett besök i den förbokade lokalen och så beställde jag min klänning i morse, så glad!

  • zita76

    Haha


    Kul att ni är igång. Äntligen är det vårt år!!!!


    Vi har lokal klar, middagen med viner är testat och godkänt. Brudklänningen är på G likaså inbjudningarna. Vi skickar ut dem i slutet av januari har vi tänkt.


    Vad väljer ni för psalmer?

  • Cupcake queen

    Vi har kanske en fotograf med nu, ska bara kolla lite testbilder och sånt. Vi har inte haft prästen på besök än och jag tror att hon ska få hjälpa till med psalmbiten för det gjorde hon och kantorn så bra till vår sons begravning. Inbjudningarna blev skickade som fejk julkort, det var uppskattat  :)   Min Toastmadame och jag ska gå igenom skissen på program nästa vecka är det tänkt. Jag har börjat med placeringskort och kikat på lite pynt men det känns som att jag måste få se lokalen först innan jag kan köra vidare.

  • evaer

    Tjolahopp!!! vi ska oxå gifta oss 30 april. Vi ska dock bara ha ett litet bröllop, smita iväg i bo på hotell o ha em mysig middag själva, sen tar vi en rejäl grillfest i sommar på landet istället
    Ps vi gifter oss i stockholms stadshus

  • jona

    om du behöver en fotograf att jämföra med så tycker jag att du ska maila eller ringa till Fotograf Mona-Lisa Djerf som fotar över hela landet, en helt grym konstnär om du eftersöker den känslan på era bilder kolla www.fotografmonalisa.seGlad

  • Mijsan

    Hur många solosånger och hur många psalmer ska ni ha? Vi har i stort sett bestämt oss för Yellow-Coldplay och/eller Darren Hayes-So beautiful som solosång. Är dom väldigt vanliga på bröllop? Vad har ni tänkt ha för solosånger? Psalmer är vi helt lost på. Var på ett bröllop i våras dock som hade Blott en dag i sänder och den var utmärkt för bröllop, inte bara på begravningar alltså.

  • EmmaochTommy

    ojojoj nu närmar det sig!!


    Det sköna är att mycket oxå löser sig!!


    Snart är vi fruar och kan njuta av våra vackra män!!

  • Nettan82

    Åhhh, vad kul att jag hittade denna tråden!  Vi gifter oss också Valborg. Ska bli sååå spännande.

    Vi är i princip klara med det mesta. Maten spikad, Psalm, kyrkblad, fest häfte, musik, fotograf, tärnor, näbbar, toastmaster och madame, drickat, serverings personal, solist i kyrkan och sångerna hon ska sjunga.
    Jag har säkert glömt ngt. hihihi

    Vi har ett lite större bröllop, med 70-75 bjudna gäster(inkl barn).
    Jag hade ett önskemål och det var att vi skulle få maten i bröllops present av mina och sambons föräldrar. Det gick de med på, bättre att hjälpa er till en minnesvärd dag än att ge er ngt som ni aldrig skulle våga använda sa de! =)
    Efter som jag har två mammor (styv mor och min riktiga mor) så ville min styv mor hjälpa oss att fixa ring, så jag fick pappas fostermors vigselring. Glad man blir! =)

    Hur går det för er!!

    //Nettan

Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg