Inlägg från: Cupcake queen |Visa alla inlägg
  • Cupcake queen

    Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg

    Hej
    Va kul att hitta andra April brudar, vi gifter oss fre 29/4-11. Vi planerar och funderar, ska skicka kombinerade jul och inbjudningskort nu i veckan. Vi har bokat präst, kyrka,fest lokal och skicka förfrågningar om offert på mat och gjort gästlistan. Tror vi ska ha rött, vitt och silver som tema. Har en hel del kvar men det är ju sååå kul.

  • Cupcake queen

    Det går framåt, har puffat på för att få offerter på mat, ska ringa och göra ett besök i den förbokade lokalen och så beställde jag min klänning i morse, så glad!

  • Cupcake queen

    Vi har kanske en fotograf med nu, ska bara kolla lite testbilder och sånt. Vi har inte haft prästen på besök än och jag tror att hon ska få hjälpa till med psalmbiten för det gjorde hon och kantorn så bra till vår sons begravning. Inbjudningarna blev skickade som fejk julkort, det var uppskattat  :)   Min Toastmadame och jag ska gå igenom skissen på program nästa vecka är det tänkt. Jag har börjat med placeringskort och kikat på lite pynt men det känns som att jag måste få se lokalen först innan jag kan köra vidare.

Svar på tråden Vi som gifter oss 30/4 2011 Valborg