• Linaaa
    Äldre 19 Aug 00:22
    22632 visningar
    127 svar
    127
    22632

    Uppsalabrudar 2011

    Hej alla ni som planerar bröllop nästa år 2011! Ni är där jag var för ett år sedan mycket skoj planering framför er. Jag gifte mig i Uppsala i lördags (14 aug) och vi hade en helt fantastisk dag.


    Jag har sett att ni tidigare hade en tråd påbörjad som nu är stängd då det gått över 3 mån.


    Jag delar iaf gärna med mig av mina erfarenheter med cateringfirma fotograf mm.

  • Svar på tråden Uppsalabrudar 2011
  • Äldre 21 Aug 23:35
    #1

    Jag kan också dela med mig av tips och trix! =) 


    (och vad roligt att ni hade det bra, Linaaa!!)


    Lite avis på alla er som har det roliga framför er!! =)

  • nyårsd­agen
    Äldre 22 Aug 20:17
    #2

    Hej! Vad trevligt att ni finns kvar och tipsar! Jag ska gifta mig på nyårsdagen. Vi har tänkt att göra det mesta själva men vill ev använda catering för någon rätt. Har varit i kontakt med Triller då jag förstått att de ska vara duktiga men de kunde tyvärr inte vårat datum. Vad har ni för erfarenhet av cateringföretagen i stan?

  • Sanna2­010
    Äldre 22 Aug 20:58
    #3

    Vi gifter oss 18 september i Uppsala, jag kommer oxå finnas kvar här efter bröllopet

    Lycka till med all planering brudar 2011!!

  • Linaaa
    Äldre 22 Aug 21:08
    #4

    Nyårsdagen: Vi använde oss av Cajsas kök för huvudrätt och förrätt samt att de hjälpte oss med all servering av vin mat mm samt avdukning o disk. Vi var jätte nöjda med dom och allt flöt på fint. Vi ordnade också det mesta själva och köpte eget vin och öl som cajsas serverade.


    Var ska ni ha festen någonstans?

  • Linaaa
    Äldre 22 Aug 21:11
    #5
    Sanna2010 skrev 2010-08-22 20:58:22 följande:
    Vi gifter oss 18 september i Uppsala, jag kommer oxå finnas kvar här efter bröllopet Lycka till med all planering brudar 2011!!
    O vad roligt! Då har ni ert kvar, lycka till med allt. Vi hade en helt fantastisk dag o önskar man kunde göra om den:)
  • Sanna2­010
    Äldre 23 Aug 09:20
    #6

    Tack Linaaa! Ja, vi längtar verkligen och det känns som om vi ligger bra till planeringsmässigt, så vi hinner njuta lite oxå

  • Fårävv­ör
    Äldre 23 Aug 16:57
    #7

    Hej!


    Vad roligt att ni vill stanna kvar och hjälpa oss bröllops-noobs lite! Jag har tänkt fixa vigselförrättare snart (borgerligt). Är det någon av er som har koll på dom borgerliga vigselförrättarna i Uppsala? Jag vet ju vilket telefonnummer jag ska ringa, så jag fiskar mer efter lite inside information så att säga!


    Förresten, bröllopsklänning. Jag har tänkt åka ut till Ingvors i norrtälje och till bröllopsgården i vittinge. Är det några av butikerna i Uppsala som ni rekommenderar (har inte vart inne i någon av dem än...)?

  • Sanna2­010
    Äldre 23 Aug 17:25
    #8

    Jag har bara kollat på klänning i Sthlm, men har bara hört gott om Ingvors i Norrtälje och Vittinge!!!! Så de kan jag rekomendera!

  • nyårsd­agen
    Äldre 23 Aug 18:35
    #9

    Linaaa: Vad roligt att ni var nöjda. Jag har funderat på Cajsas kök, så jag kanske ska kontakta dem och diskutera förslag! Det är väl hög tid antar jag... Vi kommer troligtvis ha festen på Hantverksföreningens lokal på Nedre Slottsgatan. Jag tycker att det har varit lite svårt att hitta lokal som tar ca 90-100 gäster och där man kan ordna mycket själv (ta med eget vin osv). Vi kommer dock hyra in serveringspersonal samt städ. Men Hantverksföreningen känns helt ok och jag tycker att det är skönt att det är centralt. Vigseln ska vi isf ha på Slottsbiografen som ligger intill.


    Var hade ni er fest?


     


    Förresten, är också nyfiken på att höra mer om kommunens vigselförrättare! :)

  • Linaaa
    Äldre 23 Aug 18:52
    #10
    nyårsdagen skrev 2010-08-23 18:35:58 följande:
    Linaaa: Vad roligt att ni var nöjda. Jag har funderat på Cajsas kök, så jag kanske ska kontakta dem och diskutera förslag! Det är väl hög tid antar jag... Vi kommer troligtvis ha festen på Hantverksföreningens lokal på Nedre Slottsgatan. Jag tycker att det har varit lite svårt att hitta lokal som tar ca 90-100 gäster och där man kan ordna mycket själv (ta med eget vin osv). Vi kommer dock hyra in serveringspersonal samt städ. Men Hantverksföreningen känns helt ok och jag tycker att det är skönt att det är centralt. Vigseln ska vi isf ha på Slottsbiografen som ligger intill. Var hade ni er fest?   Förresten, är också nyfiken på att höra mer om kommunens vigselförrättare! :)
    Vi hade festen i stabby prästgård, men den tar ju endast 60 personer vilket var precis så många som vi var. Det var i alla fall en utmärkt lokal för dom som har gäster på 40-60 personer. Vi hyrde den hela helgen och dukade o fixade hela fredagen.

    Tyvärr vet jag inget om kommunens vigselförrättare då vi gifte oss i kyrkan.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011