Inlägg från: nyårsdagen |Visa alla inlägg
  • nyårsdagen

    Uppsalabrudar 2011

    Hej! Vad trevligt att ni finns kvar och tipsar! Jag ska gifta mig på nyårsdagen. Vi har tänkt att göra det mesta själva men vill ev använda catering för någon rätt. Har varit i kontakt med Triller då jag förstått att de ska vara duktiga men de kunde tyvärr inte vårat datum. Vad har ni för erfarenhet av cateringföretagen i stan?

  • nyårsdagen

    Linaaa: Vad roligt att ni var nöjda. Jag har funderat på Cajsas kök, så jag kanske ska kontakta dem och diskutera förslag! Det är väl hög tid antar jag... Vi kommer troligtvis ha festen på Hantverksföreningens lokal på Nedre Slottsgatan. Jag tycker att det har varit lite svårt att hitta lokal som tar ca 90-100 gäster och där man kan ordna mycket själv (ta med eget vin osv). Vi kommer dock hyra in serveringspersonal samt städ. Men Hantverksföreningen känns helt ok och jag tycker att det är skönt att det är centralt. Vigseln ska vi isf ha på Slottsbiografen som ligger intill.


    Var hade ni er fest?


     


    Förresten, är också nyfiken på att höra mer om kommunens vigselförrättare! :)

  • nyårsdagen

    Roligt att höra att flera är nöjda med Cajsas kök. Känns skönt att kontakta ett företag som man vet gör ett bra jobb!


    Linaaa: Jag hade gärna haft festen på Stabby prästgård om vi fått plats där, det är jättefint!

  • nyårsdagen

    Hej! Jag gifter mig på nyårsdagen. Så det är inte långt kvar! :) Vi har dock mycket kvar att ordna...


    Vi ska gifta oss på Slottsbiografen, borgerlig vigsel.

  • nyårsdagen

    eundk110903: Ja, vi ska ha festen på Hantverksföreningen. Jag håller med om att den är dyr! Men vill gärna ha festen centralt och då försvann många av de billigare alternativen (bystugor runt om stan). Vi kommer ta huvudrätten från Cajsas kök och göra resten av maten själva. Eftersom vi köper vin på systemet också så blir det iaf billigare än att vara på restaurang :). Jag kan höra av mig efteråt ang vad vi tyckte. Än så länge känns det iaf bra. Det är ju en ganska sliten lokal men jag gillar den ändå.


    Kan förstå att det är frusterande att inte hitta något ställe när ni är ute i så god tid! Tyvärr finns det ju inte så många ställen att välja på.


    Det vi har kvar är att spika menyn, köpa kläder till min blivande och framför allt: vigseln.


    Lycka till med all planering!

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011