• Linaaa

    Uppsalabrudar 2011

    Hej alla ni som planerar bröllop nästa år 2011! Ni är där jag var för ett år sedan mycket skoj planering framför er. Jag gifte mig i Uppsala i lördags (14 aug) och vi hade en helt fantastisk dag.


    Jag har sett att ni tidigare hade en tråd påbörjad som nu är stängd då det gått över 3 mån.


    Jag delar iaf gärna med mig av mina erfarenheter med cateringfirma fotograf mm.

  • Svar på tråden Uppsalabrudar 2011
  • Fårävvör

    Här försöker vi komma på vad vi borde ta tag i...


    - vigellokal: bokad


    - festlokal: bokad


    - fotograf: bokad


    - band till festen: bokat


     


    Kläder och ring ska vi nog börja kolla på snart. Hinner aldrig något på vardagarna och helgerna har varit lite fulla av annat ett tag, men snart så ska det nog finnas tid!


    Ska kolla i planeringskalendrarna i mina bröllopstidningar för jag känner att jag har fruktansvärt dålig koll på vad vi borde ta tag i när...

  • Fårävvör

    Vigseln blir i orangeriet i Linnéträdgården och festen i markan på Eklundshof. Jag har spelade i Tupplurarna förut som har som tradition att man alltid spelar gratis (eller ja, mot två backar öl) på medlemmars bröllop! =) 


     


    Jo förresten, jag kom på en fråga till till er "gamla" brudar. Har ni någon erfarenhet av att designa egen eller göra om en ring hos någon av guldsmederna i Uppsala? Eventuellt kommer jag få ta över en vigselring som min blivande svärmor har, men den skulle nog behöva modifieras lite i så fall... Antar att jag borde gå till någon av de "riktiga" guldsmederna i så fall och inte kedjorna?

  • Sörön10

    Kul med Tupplurarna då! =)


    Jag gick till Paula von Weisz och gjorde min ring! Jag hade en tydlig bild av hur den skulle se ut men hittade ingen nånstans. Hon fixade! Superduktig och lyhörd! Hennes lilla butik ligger på Drottninggatan! Man missar den nästan, så liten är den! 


  • Linaaa

    Vad kul att det går framåt fårävvör! Vad har ni bokat för fotograf?

  • LYCKA2011

    Nu har vi bokat datum =) Fick det vi ville och den tiden vi ville. Blir i sommar!
    Vad ska man nu ta tag i först....

    Jag undarar när ni köpte klänning och beställde ringar??

    Kramar

  • Sörön10

    Kul! =)


    Vi beställde ringen i januari och klänningen i februari! (Kinaklänning). Skönt att vara ute i god tid! Vi gifte oss i augusti!


  • Linaaa

    Vi gifte oss i Aug och jag beställde klänning i november även jag Kina klänning och det var tur för det tog ett halvår:). Vigselringen beställde vi kanske 2 månader innan.

  • Fårävvör

    Linaaa: Min svåger jobbar bland annat med att fota bröllop, så det blev ett ganska självklart val att fråga honom...

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011