• Sanna2010

    Uppsalabrudar 2011

    Vi gifter oss 18 september i Uppsala, jag kommer oxå finnas kvar här efter bröllopet

    Lycka till med all planering brudar 2011!!

  • Sanna2010

    Tack Linaaa! Ja, vi längtar verkligen och det känns som om vi ligger bra till planeringsmässigt, så vi hinner njuta lite oxå

  • Sanna2010

    Jag har bara kollat på klänning i Sthlm, men har bara hört gott om Ingvors i Norrtälje och Vittinge!!!! Så de kan jag rekomendera!

  • Sanna2010

     


    Uppsalabrud 2011 skrev 2010-08-29 22:11:18 följande:
    Tack Linaa!Jag hittade till Richards hemsida i början på 2010 men då var han nog inte lika känd för hans hemsida var lite bildfattigare men vad kul att hanhar fått fler uppdrag och att ni är nöjda. Verkligen jättefin bild på er på hans hemsida!Här kommer min nästa fråga i samband med fotografi: Var i Uppsala tar man sina bilder? Ett av våra önskemål är att ta bilder i näheten av vatten utan att behöva åka så långt...några tips?

    Jag kan oxå varmt rekomendera Richard!!!! Vi ska ha honom på vårt bröllop och han är otroligt lättsam att ha att göra med! Så engagerad och går in för sitt jobb till 200 %!!!

  • Sanna2010

    Om ni vill bli fotade vid vatten så finns ju restaurang Skarholmen! Där finns ju även brygga (båtklubben) om ni vill ha sånna bilder. Vi ska fota oss där, vi har även festen på Skarholmen så det blir ju ganska naturligt då...

  • Sanna2010

    Uppsalabrud2011: Ok, har inte tänkt på att ni inte kommer ut på bryggan. Vi har varit i kontakt med båtklubben och de är en som ska hämta oss vid Dalby kyrka efter vigseln och sen köra oss i båten till SKarholmen.

    Bryggan som är vid Dalby kyrka är privat, men de är många som viger sig där som använder sig av den och om man bara frågar gårdsägaren så säger de alltid ja!
    Så, det kan oxå vara ett alternativ...

  • Sanna2010

    Jag var på mässa i februari iår i Sthlm (bor där). Den va bra! Dessutom va de många som hade olika rabatterbjudanden på allt möjligt

  • Sanna2010

    Jag gjorde inbjudningar och festprogram själv. jag handlade på mattonbutiken i sthlm.

    Jag köpte allt till inbjudningskort, festprogram, tackkort och gästbok för 1.000kr
    Tycker det va ganska billigt?! Jag hade en rabatt på 20% som jag fick på bröllopsmässan i sthlm!

  • Sanna2010

    jag beställde min bukett från blomstercity i St pers gallerian!
    Där köpte vi brudbukett, tärnbukett och 2st corsager för ca1800 kr

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011