• Lexy

    CAMBRIDGEKUREN - Tråd 18. Alla gamla och nya se hit!

     


    Lättare skrev 2010-08-21 20:40:31 följande:
    Jag börjar ren kur på må. En undran varför får man sömnproblem

    Jag har inte fått det vi alla tillfällen jag har kört CK. Vet inte vad det beror på, man ligger vaken hungrig och magen kurrar och svårt att slappna av. Va inte orolig jag har inte hört att någon annan har haft sömnproblem av att köra CK, så jag tror inte det är så vanligt :)

  • Lexy

    Jag kan känna att kroppen går på högvarv när jag ska försöka sova, ökad puls att hjärtat slår snabbare. Beror säkerligen på det. Jag hade ännu en sömnlös natt igår, låg och kollade på klockan i 8 h innan jag gick upp. Det är inte kul alls =/ Men bara 3 dagar kvar nu.

  • Lexy

     


    Lättare skrev 2010-09-23 12:50:50 följande:
    Kan nån hjälpa mig? Jag är på dag 11 i 7dagar har jag inte ätit en liten smula ens, men jag är ändå inte i ketos enl stickorna. O ja stickorna funkar har bett grannen testa som kör annat pulver. Jag tar inget mjölk i kaffet. Varför visar inte mina stickor att jag är i ketos när mina stickor visar det på grannen? Nu är jag inte hungrig el sugen så kan jag vara i ketos iaf? El tar det bara längre tid för mig att hamna i ketos?

    Det tar längre tid för vissa. Drciker du bara vatten och tar påsarna, inget annat? Sedan får vissa bara lite spår av stickorna, men så länge du inte är hungrig så är det bara att köra på:)

    Jag är tillbaka för en stund :D Ska köra ren kur i 1 vecka nu och sedan blir det paus på 5 dagar och sedan ska jag köra igång med rent igen. Tänkte ta de sista kilona nu!

    Hur går det för er, finns det några tappra kämpar därute?

  • Lexy

    Dag 1 idag och vikten landade på 86,6 kilo, vilket är en minskning på 22,5 kilo. Nu har jag bara 11,6 kilo kvar till mitt mål. Det är 12 veckor till jul så om jag klarar att gå ner 1 kilo i veckan så kommer jag att klara det :D

    www.nogg.se/lexy

  • Lexy

     


    Li0 skrev 2010-10-01 09:41:17 följande:
    Lexy: ja de är ju en bra fråga :P vi gifter oss 30dec o då ska ja va nere på max 75 :)Så fram tills ja nått mål, men ja ska ta en vecka ledigt när jag nåt 79 sträcket ;D Du då?

    Att gifta sig måste ge en extra spark i baken att vilja gå ner i vikt :D Jag vill som sagt också ner till 75 kilo och jag ska köra 1 vecka nu och sedan ta 5 dagar paus och sedan vill jag köra ända fram i mål på 75 kilo. Jag gick ner 20 kilo på 7 veckor men de här sista 11 kilona kommer att vara svårare att gå ner, men jag hoppas att jag klarar det innan jul.

  • Lexy

     


    Li0 skrev 2010-10-01 23:23:41 följande:
    Shiiit hur fasen lyckades du med de??? :O grymt bra jobbat!!

    Med hjälp av CK :D Det gäller bara att bestämma sig och ta en dag i taget. Jag vet lättare sagt än gjort ibland :)

    Tack :)

  • Lexy

     


    Hej hej! Hur går det för alla? Är inne på dag 3 nu så jag hoppas att jag överlever den :D

  • Lexy

    Vad kul att se dig här :) Det behövs lite liv i trådarna tycker jag!

  • Lexy

    Jag kan bli väldigt yr och illamående när jag går på ren kur, men det är bara att bita i det sura äpplet :) Vågen visade på 83,5 kg i morse så jag har gått ner totalt 25,6 kilo med Cambridge :D Bara 8,5 kg kvar så är jag jag i mål!

  • Lexy

    Lycka till ni som startar idag!


     


    Idag visade vågen 82,4 kg (-26,7 kg) och jag har ett BMI på 24,9. Jag är inte överviktig längre :D :D :D

  • Lexy

     


    Tack så hemskt mycket :) Det känns helt overkligt faktiskt, hjärnan har inte hängt med. Jag känner mig fortfarande som 109 kilo, men den omställningen tar väl tid antar jag.


     


    Duktig du är som tränar ajam85!

  • Lexy
    karamellsessan skrev 2010-10-18 22:39:52 följande:
    Hej på er! Jag är en 31 årig tjej som provat det mesta för att gå ner i vikt, lyckas desvärre aldrig hinna gå ner nåt innan jag ger upp... Nu har jag kommit till en punkt där jag mår så dåligt av min vikt o mitt matmissbruk att jag tänker på det konstant. Det påverkar mig precis hela tiden.. Jag väger nu ca 90 kg och min plan är att börja ren kur i morgon tisdag. vill som första mål gå ner iaf 10 kg. Måtte jag klara detta nu..... måste bryta denna onda cirkeln jag hamnat i.
    Välkommen in i CK-träsket tjejen :) Ta bara en dag i taget och tänk inte så mycket på slutmålet, kan lätt kännas hopplöst då. Sätt små delmål så tar du ett i taget. 

     


    Dag 8 av 21

    Vecka 1: -3,8 kg


    81,9 kg (-27,2 kilo). Det går fortfarande kanon och nu har jag bara 6,9 kilo till min drömvikt :) Fick veta idag att jag får besök om 2 veckor så då blir det ren kur i totalt 3 veckor denna gång. Kanske till och med min sista omgång med ck :D 

  • Lexy
    ajam85 skrev 2010-10-19 21:03:28 följande:
    tränade dubbla träningspass idag ett kondition och ett styrka, någon som vet om proteinet inte är tillräckligt då ? tränar minst en timme per dag.
    Första veckan på ren kur ska man ta det lite lugnt med träningen, endast långsamma promenader men sedan kan man lägga in mer träning. Jag kör inte så hårt när jag går på ren kur för jag blir lätt illamående och yr om jag kör för hårt på gymmet. 
  • Lexy

    Dag 10 av 21


     


    81,5 kg (-27,6 kg)


     


    Det går fortfarande bra, känner mig lite illamående när jag har varit uppe och gått ett tag. Men det är inte så många dagar kvar så jag tänker stå ut!


    Jag har lagt upp en ny bild på min viktminskning i mitt galleri.

Svar på tråden CAMBRIDGEKUREN - Tråd 18. Alla gamla och nya se hit!