• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    Porchez – Hoppas det inte är något allvarligt! Kram påre!


    Tinga – Välkommen tillbaka!!!!!!!!!!


    Snaily – vad kul med kanottur, kan tänka mig att Korven passade ypperligt i flytväst, gofisen! Hoppas du får klarhet i hur spec mödravården menar!


    Telis – NOOOOOOOoooooooooo!!! Hoppas du kryar på dig fort!!! Vi som kom på igår kväll att vi skulle kunna hälsa på hos dig eftersom maken har ett ärende inte långt från där du bor. Så himla typiskt! KRAM!!!!!


    BS – Vad mysigt ni verkar ha haft det!


    Kikki – så du är stort sf-mått fastän du gått ned i vikt bara? hur ofta ska du kolla tillväxten nu då? 

  • nennesjuttioåtta

    Hej kokisen! Trägen vinner, hoppas katten slutar tigga! Madamen här är duktig på att tigga med men är inte upp på köksbordet längre iaf. (oftast har vi redan gett henne en ost-mask eller något annat smaskens så hon inte är så intresserad av vad vi äter.


    Dags för frukost så vi kommer iväg någon gång.  

  • nennesjuttioåtta

    btw, någon som kan tipsa om ett bra sushiställe vid stadion?

  • FruCicci

    Nenne, i DN i dag stod det om ett ställe som heter Råkultur, Kungstensgatan 2, vid Tekni8ska Högskolan, alltså ej långt från Stadion...
    Tidningen skriver att det serveras Stockholms bästa Sushi där och att det höjer huvudstadens sushiutbud till den nivå som gäller på andra håll i Europa. Dessutom till överkommliga priser

  • FruCicci

    Tack gode gud för ett minus i onsdags. Men jag ska ta ett till i helgen... ett CB. Är det mot förmodan positiv så kommer vi behålla ungen Nu fokus på mina gullungar. Ha en underbar dag! Koko, tack för igår. SÅÅÅ mysigt! Ha så kul i helgen

  • nennesjuttioåtta

    hej Cicci! Tack för tipset!!!! Hur är det med dig? 

  • FruCicci

    nenne, det är bara bra... man bli på bra humör när solen o sommaren är här igen
    Kul att du är i hufudstaden Pip till om du vill ses en snabbis

  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-06 08:52:34 följande:
     Kikki – så du är stort sf-mått fastän du gått ned i vikt bara? hur ofta ska du kolla tillväxten nu då? 

    Jag har 2 tider till med 3 veckors mellanrum så jag ska dit i slutet av aug och sen i mitten av sep

    Min BM ville att jag skulle göra detta för att se så att barnet inte var för litet med tanke på vikten och så.......så jag blev väldigt paff när dom säger på sjukhuset att barnet är väldigt stor.

    Men det kan ju bero på att jag är 1-2 vecor längre gången än dom sagt.....första budet var i slutet av sep men sen har dom flyttat fram det till 10 okt.

  • Telis

    nenne, neeeeeej, vilken j*vla otur då! Jag mår visserligen bättre än på länge nu men jag förstår att du inte vill chansa.

  • nennesjuttioåtta

    cicci – inboxa mig ditt nummer så hör jag av mig om vi är inne i stan och har tid att slå ihjäl! Det verkar som vi tar en sväng söder om stan innan vi ska till stadion men man vet aldrig.

Svar på tråden Livets toppar och dalar