Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Usch, lät inte roligt med Nennes sprickning. Hoppas så att hon får så mycket hjälp det går.

    Jag tror det är trådens största barn, absolut. Min tjej vägde exakt lika mycket som  Kikkis son och jag tror att Iris vägde ungefär så också?

    Tjoho för Lappis besked!

    Här är det segt, jag äntar på att det ska sätta igång, småblöder men inget rejält. Jag tror jag åkt på en dagisförkylning också så det är eländigt.

    Ni tyckte 48 h var lång förlossning, det kanske det var. Jag tyckte det var ok, det som var jobbigt var att jag inte sovit. Jag hade ingen kraft och det var säkert svaga värkar pga det. Jag hade inte klarat mig utan dropp och sugklocka och det skrämmer mig lite inför en nästa gång.

  • start september

    Välkommen Melondoft!

    Hej Fru Muffins!  Underbart  att det nu vänt! Mitt minne av en förldralediga höst vad just det du beskrev, bara så du vet. (För den som undrade om det var ett ändrat nick är det mer vår tolkning av avataren).

    Min nätauktionsvana är mest Tradera och extra vinterläge. Idag somnade jag istället för att bevaka en auktion, då blir det ingte handlat. Blä. Fast det var väl bra att jag sov.


    Ikväll blir det gott Penfolds, blodig köttbit, ugnsrostade grönsaker och sen så mycket ostar jag kan äta. Japp, vi bestämde oss för att utnyttja möjligheterna som ogravida. Förhoppningsvis blir det ju inte så länge . Av de senaste 12 månaderna har jag varit gravid fem månader lite drygt i onödan.

  • start september

    Än så länge blöder jag kanske lite mindre än vanlig mens. Ska det komma rejält mer tycker jag allt att det kunde ske med en gång och gärna under helgen.

    Hattis, hur lång tid tog det för dig? Hur länge blödde det och när kom sen tanten?

  • start september

    Röstar på Telis förslag med grekisk plockmat. Bra men ofta mycket folk tycker jag Faros på söder är, men det måste väl finnas ngt på Östermalm?

  • start september

    Finaste Nenne, inte ska du tänka på mig nu! Du har varit jätteduktig och ska försöka läka och njuta av din Prick.  Vilken fin text P skrev. Men att prata med den BM du kan tolerera kan jag rekommenderar liksom att be att få journalen. jag fick den att läsa på BB, sen fick jag prata med en annan BM, (min var inte i tjänst) och sen blev jag uppringd ca en vecka senare av den ordinarie. Det var viktigt för min del. Jag funderade också mycket kring klocka och värksvaghet och vad man kunde gjort annorlunda och jag fick en del svar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar