Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Grattis Blivande Fru L! Du är ju säkert proffs på vart man ska vända sig om man behöver hjälp, tveka inte att göra det om du behöver.

    Ore, jag har inte diskuterat extra VUL denna gång, förra gjorde jag tre st fram till v14 så det känns som att det borde gå att få nu med.

  • start september

    Oj vad mycket det händer!

    Eller inte händer med Prickens ankomst - fast bad lät ju jätteskönt. Du verkar vara bra på att utnyttja tiden  till trevligheter Nenne! 

    Omsan, du är jätteduktig och tålmodig med din stora dotter, Hoppas så ni känner att en ev diagnos blir ett steg framåt mot något bättre.

    Liten - grattis till sömnen! Hur gammal är lillebror nu? Fast gårdagskvällen lät lite för mycket, sicken tur att ni båda var hemma.

    Hattis, kul att se dig åter! Vad bra att du ska ta proverna nu. Det betyder ändå att det gick hyfsat fort att få tillbaka tanten?

    Luna, det lät inte kul med tidiga förvärkar. Kanske är det ändå mindre belastande att jobba än att lyfta liten kille?

    Kikki, hoppas det går bra för dottern. Hur gammalt är ditt yngsta barn?


    Hur har det gått för Gosnosen förresten, någon som vet?

  • start september

    Total ego: Köpte ett par snygga dyra skor med skyhög klack på rean igår, trots rea alltså dyra. Visst betyder det att den här graviditeten måste funka så att fötterna snart svullnar och jag inte kan ha dem?!

  • start september

    Lilla tjejen åkte ju på springmask i höstas och den receptfria funkade bra.

    Den flytande medicinen var äcklig som bara den och det vara ganska stora mängder som skulle ner. Vi valde ändå att dela tabletterna, riksy eftersom det är färg som kan missfärga tänder, men vi delade i flera bitar och lade i jordgubbsylt. Hon förstod vad vi gjorde men köpte det.

    Kanske är svårare för någon som äter mer flytande än en 1,5 åring dock.

  • start september

    Luna, vi hade  sådan, Babybay heter de. Rätt dyra men bra tyckte jag. Funkade upp till ca 7 månader, sedan var hon för stor. Har man vanligt spjälsäng och tar bort en sida kan det funka också. Sen sov hon väl 70%  av tiden i vår säng ändå, men det var skönt att kunna lägga ner henne där när hon väl somnat.

  • start september

    Åh vilka bra nyheter Gosnosen! Att det går långsamt att acceptera är nog ganska rimligt med er kämpiga väg framåt.

    Skorna används flitigt än så länge i alla fall!

    Tack för att du tänker på mig Ore, jag får ge mig till tåls till nästa torsdag så en dryg vecka till.

Svar på tråden Livets toppar och dalar