Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Blä, inlägget försvannn...

    Tack all för bra diskussioner om barnuppfostran och vad vi själva varit med om.

    Tack AM för bra skotips - reafyndade fina röda Viking.

    Själv ställer jag in mig på MF, det känns som kroppen drar igång något nu.  Känns det inte mer än så här väntar jag på VUL på torsdag. Hoppas ändå nånstans att det kan vara ok, men det känns lagom  blått nu.

  • start september

    Inget nytt här, kroppen lunade ned sig. Ibland undrar jag om progg gör att saker redan gått fel stannar också. Men det känns jätteskönt med VUL imorgon.

    Jag går själv på VUL imorgon, har det gått fel så är det ingen överraskning och det är ju bara v 7 eller 8 ännu. Inte värt att rådda med att någon annan ska lämna på dagis.

    Spännande med nämnden Lappis, nu händer det saker!

     

  • start september

    Mätsticka till skor frågade jag efter på Ica Maxi och då beställde de hem en åt mig, Jag frågade eftesom jag sökt på FL efter var de fanns och fått svaret Maxi. Kan vara värt ett försök kanske?

    Tänk på att stl varierar mycket mellan märken, mät innermåttet. Vår tjej som är 92 cm har inte jättestora fötter, de mätte jag tilll 140 mm knappt igår. Hennes vinterskor var 142 mm och funkade fram till april (eländesvintern). Jag slog till på ett reapar igår som är 167 cm vilket jag tror blir perfekt, 15mm eller tom 20 mm ska det vara på vinterskor säger de som vet.  

    Vill man handla Kavat-skor finns de på Ellos och där får man alltd erbjudande om 50% på en vara med jämna mellanrum.

  • start september

    Snorkis,

    vad bra att du hittat till Änglarummet. Min vän som också förlorade barn sent (fast inte på långa vägar så sent) fick mycket stöd och hjälp där.

    Stor stor kram 

  • start september

    Har läst lite i första tråden, vilka minnen! Jag smygläste lite till och från första månaden minns jag. gifter oss sen i mitten på september, bröllopsresade lite och sen gjorde jag entre på s 212 Jag skrev att jag just haft ÄL (första försöket) och visste det säkert efter som jag köpt ÄL-test som jag lärt mig att det fanns genom att smygläsa här.

Svar på tråden Livets toppar och dalar