Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

    Livets toppar och dalar

     


    Lapinette skrev 2010-08-26 11:11:49 följande:
    Hej!!!!!!!!! Har nu fått mail .. Det gick så klart bra! Grattis. Protokollet kommer att justeras idag och skickas till er imorgon så då har ni det nog på måndag.Sitter ta mig f'n här på jobbet och bölar ... även om jag visste att det skulle gå vägen. Trist att maken ska ut och dricka öl ikväll för jag tycker att vi borde dricka champagne!

    Yay! Allra största grattis!

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 12:33:15 följande:
    Eget inlägg till LappisGRATTIS Lappis till beslutet! Nu är fundamentet gjutet.Som väntat blev det JA förståsDet förvånar knappast ossVi som känner underbaraFru Kanin, vi jublar baraKlart de fattar vilket kapNi båda är för den som harett barn som saknar mor och faroch hem och kärlek, trygghet, matNu börjar väntan på att se Vem är det som ska möta er?Var på jorden finns det frösom blir erat svar på bönVem ska bli ert hjärtas hjärtaVem tar död på längtans smärtaDetta undrar alla nuVänta får vi ändå juKanske länge, vilket sviderMen vi har ju under tidenRoger och varandras sällskapVi följer resan-det är självklartEtt barn ska komma, vilken grej!Får ni kille eller tjej?Spänningen är helt olidligBebis-du får komma tidigtDet är OK denna gångenKanin är redo att ta språngetLiten palt så go och fintill bästa herr och fru KaninTår i ögat när man tänkerhur stor lycka livet skänkertill barnet som får vara densom säger mamma till Lappis sen.För då har man dragit lottensom gav maxvinst, högsta pottenLilla barn, du anar ejhur mycket fint som väntar dej.JÄKLAR LAPPIS vad kul med grunden klar!!!Hit med champange! Jag vill också skåla! 

    Men PB, nu lipar jag ju igen

    Jättefin!

  • Klockarbol

     


    Oupsie skrev 2010-08-26 15:17:04 följande:
    Klockarbol, hur gick det för dig? Inga sprickor?

    Inga sprickor tack och lov

    Nu är jag lindad och ska tejpas i slutet av nästa vecka för att det ska få läka så mycket som möjligt innan bröllopet!

    Men efter 4 timmar på stan så är fossingen allt annat än söt just nu :s

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 14:54:37 följande:
    Hoppas bara att hans rikspuck till chef inte kommer att använda det här mot honom på något lömskt sätt. Hon är en maipulativ maktmissbrukerska, så det här passar henne säkert alldeles utmärkt. Små äckliga vapen till sin hemliga gömma, att använda som det framöver behagar...Nu när han håller på och söker nya jobb för fullt och straffregister kollas etc etc.DET är inte så bra.

    Ännu mera   

    Kände mig tvungen att läsa upp videobutikstramset för sambon - han går fortfarande runt och muttrar och fräser om nidanmälningar, höga kostnader till ingen nytta och långa köer till rätten samt onödig tid i rätten osv fast med ett mer berikat språk...

    (Han jobbar på staden häkte just nu, inte ofta han blir så här animerad och högljudd )

  • Klockarbol

    Käraste sambon (som fortfarande låter illa över videobutikens agerande) monterade runt sladdar och prylar i v-rummet i början av veckan för att jag och foten ska kunna sitta i soffan och se tv istället för att stirra ut genom fönstret.

    Nu såg han liiite uppgiven ut när jag försynt undrade om det gick att skrämma igång hans laptop i v-rummet så jag får foten i högläge men ändå inte missar Pricken...

    Han e bra gullig  (och relativt väldresseradalt luttrad efetr 23 år )

    Tillbaka alldeles snart!

    Hur går det Nenne?

  • Klockarbol

     


    Lapinette skrev 2010-08-26 20:05:09 följande:
    Själv mådde jag prima med p-piller och när jag slutade fick jag tonårshy . Förresten på tal om the lady in red ... det verkar ju som hon ska tajma alla fester i helgen för hittills har hon inte dykt upp. Och nästa skitproblem (i-landsproblem till max). Varför ska det vara så jäkla kallt???!! Hade tänkt ha en ny rosa A-linjeformad klänning på 50-års festen imorgon med mina Jimmy Choo men jag kommer frysa häcken och fötterna av mig .. har ingen aning om vad jag ska istället (måste nog gå ut och rota i garderoben).

    Ja rackarns så kallt det blev!

    Fy så surt att inte kunna ha nya klänningen
    Huttrade mig igenom en 40-års fest i nyköpt rosa blåsa förra året - hade varit smartare att rota i garderoben - tillbringade större delen av kvällen inrullad i en filt :s

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 20:13:46 följande:
    Nästa klargörande i sambons polisdrama, lyssna nu;Det där felaktiga numret de knapade in...det visar sig nu att det personnumret tillhör butikschefens bästa väninna. Observera genuset där.Det är HON som polisanmält min sambo. Och hur kan hon ha gjort det då?Jo, för butikschefen har berättat för henne att "jo du, det är en som har hyrt filmer hos oss på ditt personnummer"....Sambon pratade med dem idag.Men alltså, det är ju NI som har gjort fel här, inser ni inte det!Nej. Vi gör aldrig fel. Vilken fars!Det jag är väldigt sugen på att få veta nu, är vad egentligen polisen har att säga om hur de missköter sitt videofilmsuthyrartillstånd......eftersom du i en kassa ALLTID är tvungen att verifiera medelst ID när du använder en kunds personnummer för köp. Alla de som låter en själv skriva i sitt perssonnummer på en slip och inte tar leg, begår alltså ett rätt grovt fel. Eftersom det då GÅR att bara rabbla vad nummer som helst.Jag blir helt matt.

    GAH!

    Å där gick sambon igång igen  Hälsa maken att han har många supportrar!

    Haha, nu lämnade sambon rummet med orden "Man kan ju inte vara hur korkad som helst när man jobbar i butik! Man måste ju kunna se skillnad på en karl och en Gudrun liksom!"

    Har en känsla av att detta kommer att avhandlas i lilla stugan mer än en kväll  
    Jag har minsjäl inte sett honom så upprörd över nåt sen i våras när tonåring skickade sms o berättade att hon flyttat hem till en kompis (men inte vilken kompis)!

  • Klockarbol

    Pricken-väntande påverkar mitt vigselprogramsskrivande menligt

    Heja Nenne!

    Detta är mer nervöst än väntan på syskonbarnen!
    Fast det beror nog mest på att syskonen inte sa nåt förren det nästan var klart ^.^

  • Klockarbol

     


    sweetstreet skrev 2010-08-26 21:28:02 följande:
    Piggan, tyvärr tror jag det är vanligt att kvinnor lägger stor vikt i förlossningnen på det personliga planet. Alltså prestationsmässigt. på ngt vis. Inte bra. Det handlar ju inte om hur BRA man gör något utan om att allt i slutänden ska GÅ BRA: Alltså sluta väl. Vilket det ju tyvärr inte gör i alla fall.... Kanske är det ändå bra för dig och den kommande förlossningen att du VET att du faktiskt KAN tappa kontrollen. Att det KAN kännas så som det gjorde med Amanda. För bara vetskapen i sig gör att du kan försöka jobba på detta så att det inte ska gå så igen. Förebygga. Men även jobba med att acceptera att det hände och att det faktiskt ÄR OKEJ! Även om det skulle hända igen ÄR DET OKEJ: Men självklart hoppas jag att du kan få lite verktyg att jobba med så att du kan förhindra att det blir fullt så okontrollerbart som vid förra förlossningen.

    Min fulla och fasta tro är att kvinnor är experter på prestationskrav, att vara 'duktiga' i nån annans ögon. Och att detta är något som utnyttjas av såväl arbetsgivare som män och andra kvinnor.

    Jag var så j-a duktig jag att jag tillbringade närmare 5 år med en praktfull utmattningsdepression, en sån där modell där man måste lära sig läsa och skriva och knyta skosnören på nytt.
    Så duktig tycker inte jag att NÅGON annan behöver vara!

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 21:45:59 följande:
    Sweet, helt ritkigt! Bra skrivet där!och detta med prestationen, det är väl för att folk älskar att berätta om duktiga kvinnor som fött snabbt, utan bedövningar och gärna helt själva, utan någon som helst hjälp. Helst på hallgolvet, skrattandes medans bakar sockerkaka och pratar i telefon, broderar korsstygn och kör lite yoga.Sedan, väl hemma, så sköter mamman barnet så naturligt men låter ändå pappan vara med på sitt sätt och sina villkor och kan släppa kontrollen och bevisar att de inte är några rabiata hönsmammor med ägandebehov. Det visar de vidare ännu mer prov på när de får alla besök, för då får alla som vill när de vill hålla barnet utan knot fårn modern.. Hon bjuder på hembakat och svänger ihop lite mat, fin i sitt rutiga förkläde, lika smärt som innan-om inte mer.. Och öm, det är hon bara i den milda blickan, icke på något annat onämnbart ställe.Hon ammar självfallet på regelbunden basis, men inte så barnet blir bortskämt och endast när matbehov föreligger. Sugbehov och snuttande tramsas icke med och sover, det gör barnet sött, alldeles ensam i sin egen hembyggda vagga-den har modern gjort redan i träslöjden, eftersom hon alltid vetat sitt kall-att bli en god mor.Själv sover modern nästan inget, ty hon stiger varje morgon upp första v alla och lagar en kunglig frukost åt sin man och njuter den själv stilla medan hon ser -med samm ömma blick på sin make. I tystnad givetvis, så han får njuta sin tidning ifred, innan en krävande arbetsdag tar sin början.Under dagen städar modern undan, bakar matbröd, putsar fönstren och tvättar tvättkorgen tom.Alltmedan hon soligt och varmt trallar med sitt lilla barn-som nöjd och rosenkindad ler från filten på golvet.När maken kommer hem, står middagen precis severad-hemlagad såklart.De umgås i trevnad runt matbordet och Far leker en syund med den lille. Sedan stökar mor undan i köket, badar sin knubbigaavkomma ibaljan-självklart fortfarande trallande. Barnet somnar sedan, rofyllt vaggad, och vid var sida av bädden står far och mor med huvudena ihop, blickande ömt på varandra och sitt underverk.Någon dator, har kvinnan inte och inga kvällskonjaksdrickande trådvänner heller.Stackars jävel!

    Haha! Precis så!

Svar på tråden Livets toppar och dalar