Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    porchez skrev 2010-08-01 17:36:09 följande:
    PB - det låter som en sann vän, som du lätt "tjötade" bort några timmar med inatt fröstår att det är svårt att komma i säng! Vissa personer kan man bara inte sluta prata med, och tiden rusar iväg

    Ja! Och särskilt eftersom en del av pratet faktiskt får lov att vänta tills maken fattat att HAN och inte hon skulle lägga sig med sonen"-godnatt godnatt! Vi har lite att ta igen och avhandla här..."Min egen sambo jobbade tyvärr natt så han fick bara äta middag och sedan åka-som vanligt, men vi satt ju uppe vid tre när han kom hem "-ja vi är vakna-gå och lägg dig..."
    (Det där sista var inte bara för att få vara ifrad en stund, utan mest för att han skulle upp igen vid 5. 2 timmars sömn är lite ynkligt.

  • passionsblomman

    Vaddå "stor" ??? Piggelin är inte alls stor! Det är bara en jättefin mage där och det ser alldeles utomordentligt vackert ut!
    Jag vet, för jag har nyss sett den!

  • passionsblomman

    Egentligen vill jag hänga med er, men jag är så tött så jag spyr snart. Alltså går jag -som en förståndig människa-och lägger mig. God natt!

    *norpar åt mig en chokladrulltårtebit på vägen genom köket*

  • passionsblomman

    Parnassia, i slutet av en varm sommar för några år sedan fick min son sådär ont i magen. Jämt och ofta så det blev doktorn tillslut. Han sa att det är väldigt vanligt att barn får saltbrist när det varit fint väder länge. Jo, för då fikar och fikar och fikar man och glass och yoghurt och ostmacka och...ja du fattar!
    Han gav oss direktiven att ladda på för fullt med alternativ, som tex havregrynsgröt (som man ju saltar) istf fil, skinka istf ost och gärna en tjockare sort än "Tunna skivor" osv. Kanske ngt kallskurt som man kan plocka m fingrarna vid mellis etc. Ägg m kaviar... Ja, hursomhelst så lydde vi och faktiskt gick magknips-klagandet helt över!

    Nu kan ju detta vara ngt helt annat som din dotter har, men det är en erfarenhet från vårt håll, då jag själv var riktigt orolig ett tag för sonens mage.

    På natten låter det ju nästan som att hon har nattskräck, lillstumpan?
    Jag hade perioder med sonen då han inte var kontaktbar och bara skrek. Jag lät bli att försöka väcka honom och försökte lita på att bara närvaron med försiktig  famn och små lugnnde ljud-inget prat, på något sätt ändå når fram till dem där de är. Han brukade lugna sig efter en stund. Men fasen vad hemskt det är när de blir sådär.

  • passionsblomman

    Nenne, varför besvärar ni er med att gräva ner fåglarna? Om man kastar undan dem i någon buske blir de ju mat åt någon som nappar åt sig dem snabbt som attan och så slipper ni göra förtiarton hål överallt...

    Jag kan förresten slå vad om att bäst du sitter där på DN-galan, uppklättrad på din väska-som väl är färdigpackad nu va?- så kommer du att få dra P i ärmen och säga;
     
    -jag tror det är dags nu"
    -Vad sa du?
    -Jo jag sa, jag tror det har börjat nu!
    -nähä?!"
    -Johoooo"
    -UR VÄGEN, min fru ska föda barn!!!"
    *full kalabalik medans P bereder väg på läktaren och sjasar undan trögfattade människor*

    Bara för att det inte alls ska bli sådär vanligt som för de flesta, just för er...

  • passionsblomman

    Parnassia, ja jag tycker doktorn låtersom en bra person att dryfta megontet med. Vad fasen, det kan ju vara TUSEN olika saker, alltså bäst att kolla lite. Så resonerar jag. Man skulle ju aldrig förlåta sig ifall det visade sig vara ngt allvarligt och de undrar "men varför har ni inte kommit tidigare?"

    En nära anhörig till mig gick med egen smärta och värsta tarmproblemem jätelänge utan att knysta om det. Läkarna vred sina händer och sa att hade du kommiti tid hade vi kunnat rädda din tarm. Nu får du vara glad att vi räddat livet på dig. och så har hon alltså inte längre ngn tjocktarm... Detta var nu helt ett stickspår i min tankekedja apropå varför man så gärna tänker att "man inte ska springa till läkaren i onödan" och hur det då kan gå. Inte alls några farhågor gällande E´s mage alltså! OBS!!!

  • passionsblomman

    Vi har haft folk här igen. Först min bästis då i helgen. Sedan kom min sons bästis med mamma och syster i måndags och de åkte igår mitt på dagen.
    På eftermiddagen satt jag här och var seeg och trött och rätt uttråkad.
    *knack knack*

    -Hej
    -Hej....

    ...eller alltså HEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!
    -

    *bamsekram*

    Då är det min favoritmorbror som bor 10 mil härifrån som tagit sig en momväg när de skulle till hans ena dotter, för de tänkte "se sig lite omkring och åka en annan väg och så var vi ju tvungna att se ifall vi kunde hitta rätt på det där slottet hon köpt, lilla Passion"

    HURRA!! Jättekul med oväntat besök! -Särskilt när man redan haft gäster så det fortfarande ser någorlunda städat och represantativt ut.

  • passionsblomman

    HEJ TINGA! *vinkar frenetiskt*

    Vad kul att se dig! Och vad kul att ni har det bra!

    Satt och tänkte på dig här i förra veckan, att du nog inte visste den hemska nyheten här i tråden. Usch! Det är verkligen helt bortom beskrivning!

Svar på tråden Livets toppar och dalar