Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Aproå ständig oro, här har vi tvättat och plåstrat om rejäla skrubbsår på armbågar och knän. Pojkar får sådana när de ramlar med cyklen och glider metervis på asfalten. Den här gången var det inte min pojk, utan hans kompis.
    Sedan kom postis med sladdarna till datorn, så nu är det plåstrat och tröstat, spel installerade på den nu fungerande datorn, och löfte om glass senare i eftermiddag utfäst.

    All is right with their world.

    ...vilket i sin tur innebär att jag kan sitta vid datorn bäst jag vill....

    Jag brukar säga att priset för glädjen att ha barn, är att man från och med den stunden de finns till, så har man för alltid sitt hjärta någon annan stans än i sin egen kropp.
    Så det är en rikedom, men med högsta möjliga insats.

  • passionsblomman

     


    Soldemor skrev 2010-07-28 13:57:24 följande:
      Det är ju det jag säger, du borde verkligen ompröva dina tankar om yrke! Så otroligt vackert och samtidigt meningsfulllt du uttrycker dig!

    Hoppsan, där var du! Nu trodde jag att jag postat i alldeles fel tråd...

    Detta, mina vänner. är Solde från Tantvarningstråden.

  • passionsblomman

    AM, hon kanske har tagit just det uttalandet i beaktande och kommit till slutsatsen att det vore aningens pinsamt, och drför sedemera beslutat sig för att ge pottan en chans.

    GRATTIS Livia till ett bra beslut!

  • passionsblomman

    GUD vad skönt att höra att du får sova bättre Telis! Det är ett helvete när man får sådan rundgång som du hamnade i nyss. När man är så trött så man håller på att bli sinnessjuk, och ändå inte kan somna. Tortyr.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-07-28 21:02:44 följande:
    Problemet med Livia och hennes toalettaversion är att om hon inte har potta så kan hon lätt hålla sig en hel dag ... En gång räknade jag ut att hon inte kissat på 20 timmar (eftermiddag, kväll, natt, morgon). Inte bra. Vi tar med en potta till Möja.

    DET var lång tid att hålla sig!

  • passionsblomman

    Snaily, det är väl klart att du ska vända och vrida på det som är frågor och tankar för dig i din graviditet! Och det är väl ingen pseudo-fråga om man fått provsvar som skulle kunna innebära någon av alla de där fruktansvärda sakerna som du räknade upp! Herregud, det är väl precis sådana saker som är allas vår största skräck när man tänker sig de värsta sakerna som kan hända!

    Och apropå det värsta som kan hända, så sa ju Snorkis att de skulle till sjukhuset och föda fram barnet redan dagen därpå, vilket väl måste ha varit i tisdags.

    Mugglan, du har så rätt som du kan ha, både med att andras sorg såklart gör att man lätt kommer i kontakt med sina egna känslor inför olika saker, och det här med att det så ofta blir alldels tyst och ensamt efter ett tag.

    Jag såg på ett TV-program som heter "Kören" om en killen som startade en kör i en liten håla i England. Där var ena gången en man som blivit änkeman och som pratade om sin fru och hur ensam han var.och när han sa hur mycket den här kören betydde för honom och hur stolt hans fru skulle varit o hon hört honom sjunga-ja då bölade jag ögonen ur mig.
    Sedan var det en familj där tonårsdottern och mamman hittade tillbaka till varandra från att ha varit i total disharrmoni De hade förlorat pappan i familjen några år tidigare, och sedan dess bara bråkat med varandra och inte kunnat mötas i sin sorg. När de gick med i kören gjorde de två någort nytt tillsammans och i gemenskap med andra i den lilla staden.

    Jag tror vi i vårt självständiga "ensam är stark-land" glömmer hur otroligt mycket vi behöver andra människor. Oavsett hur de skaver och är obekväma ibland.
    Ensam är stark, är för övrigt det dummaste skit-ordstäv jag kan komma på!
    Ensam har aldrig någonsin varit stark. Ensam är endast och blott ensam, vart han sig i världen vänder.

    Däremot kan själv vara bäste dräng. Det är något helt annat.

  • passionsblomman

    Ja fy faan! Vagn, babybilstol, småkläder....hjärtat går i tusen bitar gång på gång!



    Förresten så slog den lilla rosenknoppen ut idag, där den står på spiselhällen.
    Då måste jag gråta igen.

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-07-29 12:18:51 följande:
    PB, hahah makens förslag också! Och att vi ska få handikapplats med bilen vid ingången.

    *stöttar P fullt ut i tankegångarna*

    Förresten är väl du inte så lång i rocken (du heller) så varför inte ha väskan som sittkudde! Då ser du ju UT så mycket bättre över händelserna på arenan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar