Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Jag ska till läkaren kl 13. UVI:n kunde de iofs skriva recept på antibiotika för bara över telefon sa de, men har jag en annan grej att kolla upp också, som hon sa att de nog borde kolla upp närmre. Jag har fått en knöl, illröd, och uppenbart inflammerad, stor som en femkrona och som gör SKIT-ont. Den sitter precis snett under/bakom höger bröst, och gör att jag absolut inte kan ta på mig BH, då den är precis där bandet går.
    Den har idag varit där-och ser ut och känns likandan, i 8 dagar.
    Så de ska kika på den också.

  • passionsblomman

    Telis, nej, det är läskigt att det liksom nästan kommer som från ingenstans också! Jag har bara hunnit tänka "hm, vad "starkt" urinet känns, jag har nog druckit lite för lite" nu någon dag, tills "AAAAAAAAAAAAJ vad ÄR det frågan om!!!!!" och sitta uppe på dass helt mör av trötthet och ont som fasen.

    Lappis, ja absolut. Bara det att jag numera tappat känslan av att jag har några som helst månader på mig att "slösa med". Och då blir det ju bara rundgång. Eller den där vinkelvolten som Nenen  brukar prata om.

    Apropå Nenne. NENNE, var är du????

    Piggelin, vad mysigt med sängen! Och Amanda verkar sannerligen ha en dagmamma du borde tacka din skapare för!

    Mugglan, hur gammal är egentligen Moa??? Om hon är så liten som jag fått för mig-typ en väldigt bra bit under fem... så är ju hennes bokstavsfärdigheter helt fantastiska!!!
    Prata med Aleta om mensa! (jag skojar inte)

    September, jag tror jag bara tänkt och inte skrivit: ALLA tummar och tår hålls såklart att det ska funka hela vägen den här gången! Det måste ju kännas som att ni nu sitter i något slags gräsligt väntrum och inget kan göra förrän lååååååång tid gått så ni kan ens tänka på att glädjas. Usch vad jobbigt! Fast ändå underbart ju, med ett plus.

  • passionsblomman

     


    lunagarden skrev 2010-08-09 10:41:58 följande:
    PB - jobbigt med AVI Var det ditt första möte med jobbcoachen?

    Avi hoppas jag jag inte har, det låter läskigt...
    UVI gör ont, men det vet jag iallaflal vad det är...

    Ja, första. Hon verkr bra.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-08-09 10:59:21 följande:
    PB: Moa fyller 3 om några veckor och hon är språkbegåvad helt klart. Det går i arv från min mor bla (som förutom svenska, finska, engelska och spanska även har studerat vietnamesiska, japanska och sanskrit). Men ngt underbarn är hon nog inte för det, hon har talang för språk helt enkelt. Och Mensa-människor skrämmer mig litegrann (de som jag stött på har varit rätt störiga)

    Mig med. Utom Aleta. Som mig veterligen egntligen är den enda jag träffat.

    Nä jaaaaaaag har inga förutfattade meningarjag inte!

  • passionsblomman

    Nenne, det sak isåfall vara en mycket platt liten historia till kudde.
    Det kan vara praktiskt med en liten örngottsliknande del bra som kräkuppsamlare, så kan man tvätta den och inte hela sängkläderna om de dreglar, saglar och kräks i vaggan....

Svar på tråden Livets toppar och dalar