• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    snaily - Langley (Kreta)?

    Vilken vecka var det nu som du är här?

  • Lapinette

    snaily - ahhhh... jag kan nog vilken dag som helst måndag - torsdag. På fredagen åker jag ned till Cannes . Jösses, längtar så ... det är fyra år nu sen vi packade ihop och drog därifrån. Ska ned på bröllop.

    Usch, har försökt att börja gå igenom texten hon skrivit men jag skulle helst vilja skriva om den på nytt. Så jäkla svårt att rätta vad någon annan har skrivit och jag är verkligen inte rätt person att göra det (brukar ha folk som rättar mig istället!). Ska jag låta allt vara och bara ge mig in på de få sakfel som hon skrivit?

    Nej, nu packar jag ihop för idag. Go'natt!

  • Lapinette

    Piggelin - maken resonerar som dig ... att inte ändra medan jag själv skulle ha skrivit på ett helt annat sätt. Gillar inte radbyten och så är det knappt några nya stycken och så börjar nästan varje mening med Lapinette ..... eller herr Kanin .... Nå väl, det är ju ingen uppsats utan huvudsaken är at den är sakligt rätt. Korta meningar gör ju bara att den blir lättare att översätta till engelska.

  • Lapinette

    Tinga är tillbaka från semestern men har haft fullt upp (socialt) så hon har inte hunnit in. Smsade med henne igår gällande Snorkis.

    Telis - ta Utö på onsdag eller torsdag istället (ser ut som det ska vara fint väder då).

    Och jag ska försöka låta bli att ändra hela jäkla dokumentet även om jag såååå gärna vill utan bara göra det som är absolut nödvändigt ... men det är svårt när det kliar i fingrarna.

  • Lapinette

    Fru E - din lilla smygläsare ... hur går det med renoveringen?

  • Lapinette

    Fru E - låter som kaos men visst är det kaos på två ställen blir förvirringen något större.
    Hattis - packlista underlättar ... fast jag har aldrig stödstrumpor och allt som är tekniskt överlåter jag till maken (kamera, adapter etc). Vet inte varför men det har bara blivit så.

  • Lapinette

    nenne - så det var inte BMW?

    Ja, igår var det full rulle här på tråden. Själv skyndade jag mig hem för att tvätta men inser när vi kånkat ned två fulla IKEA-påsar att jag bokat fel dag . Det var bara att gå upp igen och lägga sig på soffan ... samt att gå igenom dokumentet till soc.

    mugglan - vink, vink till solen och värmen!

    Cicci - aj, aj ... dags igen?!

    Omsan - tycker många kloka ord redan är skrivna här inne. I slutänden är det ju ni som bestämmer men visst ska ni diskutera och berätta för henne.

Svar på tråden Livets toppar och dalar