• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Hurrraaa ... för en ny trådstart!


    snaily - sa faktiskt till maken idag att jag tycker så synd om alla (känner fler än dig) som precis har gått på semester, som har jobbat hela sommaren när solen har gassat och det varit supervarmt och nu när de ska vara lediga hemma i Sverige så öser det istället ned. Skittrist och verkligen orättvist! Förstår att du är skitförbannad! Även jag kan trösta dig med att här i Slovenien har det regnat idag ... så kanske det känns lite, lite bättre .


    För oss gjorde det inte så mycket då vi ändå hade tänkt att besöka lite olika ställen dvs inte vandra och bad och pool har vi inte. Så vi har varit på ett slott uppe i bergen och i en helt enorm grotta ... åkte tåg i flera kilometer.


    Själv hoppas jag på att vädret ska bättra sig igen (fast enligt yr.no så ser det inte ut så) då vi har en massa födelsedagsfirande (gärna utomhus) när vi kommer hem. En 1-åring och en 20-åring. Sen vore det mysigt att fortsätta lulla omkring på halvfart (fast jag börjar jobba på tisdag) i några veckor till och kunna sitta på uteserveringar eller på balkongen om kvällarna.


    Så nog om mitt ego - kram på dig snaily och ni andra semesterfirare! Hoppas skitregnet drar bort snabbt som attan.

  • Lapinette

    Inte final countdown eller Carrie?!!! Har de fler sånger ?


    lunagarden - hej och välkommen!


    Snorkis - tyvärr ingen evighetssemester utan två veckor som tar slut imorgon för maken ... medan jag även har tagit måndagen ledigt. Har haft det underbart men det känns helt ok att få komma hem efter två veckor. Jag (vi) gillar att resa (det har ni inte fattat än va ) men är samtidigt två riktiga hemmasittare också.

  • Lapinette

    Hello girls,

    Inga ny trådbebisar?!! Det borde väl vara väldigt nära nu för Snorkis?

    Annars, vad har hänt här de senaste dagarna ... mest semesterstiltje?
    Vi landade vid midnatt på Skavsta i lätt duggregn och typ 15 grader och ett par timmar försenade pga åskväder i Venedig . Men så skönt att jag även tagit semester idag .

  • Lapinette

    Soooo no baby nennelainen!

    Gällande mat (för nu har jag förstått att ni diskuterat detta ämne) så är det alltid lagad middag som gäller här. Det är på någotvis heligt och speciellt för maken. Vi får dock aldrig något över till matlåda utan går båda ut och äter på luncherna (inte speciellt ekonomiskt men trevligt ... att gå ut med kollegorna).

  • Lapinette

    kokisen - såg att du har bokat NY. Vad härligt!

    nenne - i mitt jobbkvarter ligger luncherna runt 100-lappen fast å andra sidan får vi då riktigt bra mat. Jag brukar äta inne på kontoret någon gång i veckan men då köpa med mig från någon affär i närheten.

    ego - för att inte bara babbla om semester och annat skoj så har vi imorgon vårt allra sista möte på Soc . Det är ett nätverksmöte med några släktingar (mamma och brorsan) och så våra referenter. Vet inte riktigt vad det kommer att hittas på men jag hoppas alla sköter sig (tänker då mest på min otroligt frispråkiga och gåpåiga mamma ).

  • Lapinette

    Tårarna trillar ned ... råkade se innan jag skulle iväg att något hade hänt men hann aldrig läsa vad ... sa till maken att jag inte visste om jag ville gå in här och läsa nu och tyvärr var det jag befarade sant.

    Det finns inte ord som kan trösta och jag vet att du inte orkar eller vill gå in här längre.

  • Lapinette

    En till som har haft svårt att sova i natt. Låg och tänkte länge, länge igår.

  • Lapinette

    Vickan - inboxa ditt kontonummer och hur mycket vi ska lägga var.

    Jag har också en väninna vars barn dog 4-5 dagar innan förlossning. Hon fick värkar och födde utan någon vetskap. Så fruktansvärt! Vet att jag skrev om det här inne då det hände så jag tänker inte rabbla det igen men denna väninna är nu åter gravid och det som gjorde att de orkade gå vidare var deras lilla dotter som de redan hade. Pga henne var de ju tvugna att låta livet gå vidare som vanligt fast de båda helst ville lägga sig ned och dö, dra ned rullgardingen och aldrig mer gå upp (hennes egna ord). I allla fall de upptäckte att det var en blodpropp som hade dödat barnet (högt blodtryck) så vid denna graviditet är det trombyl som gäller.

Svar på tråden Livets toppar och dalar