• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Telis - åhhh vad skönt att du får sova bättre! Förstår att det måste vara ett rent helvete att aldrig få tillräckligt med sömn. Jag blir (och var igår) helt knäckt när jag inte får sova ordentligt.

    AM - jösses 20 timmar!

    Oupsie - skönt att flygresan gick bra för usch för att må dåligt på flyg (har själv spytt ett par gånger).

    Ego - igår (precis när jag skulle gå hem) fick jag mail från Soc med vår hemutredning som hon har sammanställt. Den är på 7,5 sida och ska nu fingranskas. Vi får göra så mycket ändringar vi vill (har hon sagt). Det är ju denna som kommer att ligga till grund för beslutet samt kommer att skickas iväg till det land vi sedemera kommer att välja etc. Läste faktiskt bara lite grann igår men ska sätta mig i helgen och lusläsa. Har även hittat en "manual" hur man kan förbättra sin utredning typ skriv inte i negationer, prioritera, rätta sakfel, addera det positiva till det negativa etc. Nu kan man ju ha problem med att komma med synpunkter till sin socutredare men vår har ju låtit oss skriva och säger att vi gör de ändringar vi vill så vi verkar inte alls ha det problemet. Känns mer som hon helt och hållet låter oss styra och "göra jobbet".

  • Lapinette

    AM - sparka honom på smalbenet!

    nenne - ahhhh... hoppas det kommer en liten nennebebis i Stockholm så vi (här) kan åka upp och hälsa på dig!!!

    Vickan - låter som du hade en trevlig kväll! Ha, ha ... blivit utsläppt ... låter som du annars sitter på Kumla eller något liknande.

    Ja usch för när djur går bort! Satt ju hela dagen i höstas på jobbet och snörvlade över brorssonens kanin som avlivades. Jösses, mina kollegor undrade vad jag var för UFO ... och det var ju inte ens min kanin ... men världens snällaste och sötaste.

    Ego - jag är numera nyklippt och rakhårig! Ringde maken och bad honom komma och hämta mig då det fullkomligt vräker ned här (han tycker ju sånt bara är skoj just nu så han får åka lite med den nya bilen ). Nå väl, han kände knappt igen mig. När det är så här fuktigt ute ser jag normalt ut som en krulltott!

  • Lapinette

    nenne - finns det inte kardemumma i pulverform att köpa? (säger damen som i princip ALDRIG bakar).

  • Lapinette

    Telis - ja, den känslan måste vara hemsk! Min väninna berättade om hur hemskt det var att ligga på BB och se alla nyfödda barn ... fy fasen!

  • Lapinette

    nenne - vår nya bil har samma färg som en gamla .. silvergrå. Och rakhårig är jag bara för dagen ... det räcker nog med att jag går från bilen upp till brorsans hus så krullar det upp sig igen. Nej, ingen scarf då det inte är någon cab.

    Jösses, vad jag är omotiverad till att jobba några timmar till !

  • Lapinette

    nenne - så är det här i livet ... hemskheter blandat med skratt ... hur skulle man annars orka?

  • Lapinette

    Shit nenne och pb, jag hade hoppats på att slippa. Gillar inte att ha "saker" på huvudet.

  • Lapinette

    pb - jag har foto på dem på fb (skorna alltså).

    nenne - vi har ingen baklucka!

  • Lapinette

    Nej, fast det hade vi inte ens på bilarna innan denna (bakdörr) ... vad ska det vara bra för?

  • Lapinette

    Men Balder åker man väl frivilligt??!!!! Älskar berg- och dalbanor!

Svar på tråden Livets toppar och dalar