• Ore

    Livets toppar och dalar

    Vad gör Nenne en dag som denna då?


    Jag har ju gissat på den 14:e, så det är några dagar kvar att knipa på

  • Ore

    Dvs inte för mycket färdknäppande, Nenne. Ni får sexa till det på andra sätt

  • Ore

    PB: Hoppas du får ordning på böld-varet (ouääääk vad otäckt...)


    Snaily: Skönt att det inte var UVI, men håll koll på GBS! Även om barnmorskan tycker du är jobbig, vi övriga i tråden vill INTE behöva oroa oss för det!


    Bra att maken tog ett snack om grisgården! Och GRATTIS på förlovningsdagen!


    (Måste erkänna att jag inte vet exakt vilket datum vi förlovade oss, bara att det var på midsommardagen 2007...)


    Tinga: Ååååhhh, vad avis jag är på att du kommer träfffa både PB och antagligen Nenne och litet Sthlms-folk på kort tid. 


    Hmm, kanske själv ska försöka få in en Sthlms-tripp igen, någon gång innan föräldraledigheten tar slut...


    Hoppas Puff slipper knapp, att det blir en mirakulös tvärvändning av sällan skådat slag. Vem vet, PB kanske lyckas prata litet allvar med honom?


    Får spana litet efter Page på FB alltså


    Kikki: Stackare med tandvärk... Uuuuusch vad ont det gör!
    Jag är litet mitt inne i tandkrångel. Fick dra ut en så kallad "hörntand" och har opererat in en titanskruv istället. Just nu har jag en mindre vacker glugg med en skruv som sticker ner, i väntan på att det ska läka ihop ordentligt så att de kan prova ut en krona att skruva dit.


     

  • Ore

    Jag vill förresten också få plats vid det stora runda bordet när Cicci ska avslöja detaljer från sitt liv och leverne!!!


    Hur stort bord går att ha innan vi måste ha högtalaranläggning? (Och då även EXTREMT ljudisolerade väggar )


     

  • Ore

    Mrs B: Jag tycker att ni ska göra som livsmedelsverket rekommenderar, och se till att barnen får middag på kvällen.


    www.slv.se/sv/grupp1/Mat-och-naring/Kostrad/Barn/


    Visst kanske man kan få en bra måltid ur näringssynpunkt som man blir mätt på, om man äter youghurt, fullkornsbröd med ganska mycket köttpålägg och grönsaker. Men det kanske inte är så barnen äter, direkt? Det är i regel lättare att få i sig bra näring (och lagom mycket kalorier) när man äter lagad mat... Så det borde vara ett argument som din make kan ta till sig. Bonuseffekt på det är ju att ni kan få matlådor som du kan ta med dig till jobbet.


    Jag är också frågande till att din man, som säkerligen måste träna en hel del, orkar göra det på bara ett mål mat om dagen? Visst, någon enstaka dag är ju inget problem. Men jag märker ganska snabbt på energinivån och humöret om inte jag får i mig ordentlig mat. Och på sikt så påverkar det ju även immunförsvaret. Har nog aldrig varit så mycket sjuk som det året maken gjorde lumpen, och jag tyckte det var så trist att laga mat till bara mig själv att jag väldigt sällan tog tag i det när jag kom hem från skolan...


    Ni får ursäkta att jag blir långrandig, och jag hoppas att alla som inte är intresserade scrollar! Men det är ett ämne som engagerar mig

  • Ore

    Hoppas att Piff slipper knapp! (Och skrev jag inte Puff förut, trots att jag menade Piff?)


    Jag har nog inte heller så väldigt intressanta historier att bidra med vid runda bordet... Minns nog inte ens vilka platser som har varit mest "udda", så det är ju inget superintressant. Inga försök att kvala in till 10 000 m-klubben eller så. Precis som Mugglan tycker jag att sängen fungerar alldeles utmärkt

  • Ore

    Klockarbol: Härligt att du hittade ringen?


    Var det inte Telis man som tappade bort sin ring? Men att den återfanns i tvättmaskinen, och såg då väldigt välpolerad och fin ut?

  • Ore

    Mäh, hur blev det frågetecken när jag skrev utropstecken...?


    Snaily: Tycker gott att du och ynglet kan passa på att vila litet och låta maken jobba litet


     

  • Ore

    PB: Ja, jag tror att det räcker... Fast det står ett intervall, och då tar jag den största mängden smör


    När mamma bakade bullar hemma så försökte hon alltid göra dem så nyttiga. Halverad smörmängd, och ha i PO-fibrer istället för mjöl, och minimal mängd socker osv. De var supertrista att äta! Så till slut förklarade vi att vi äter hellre halva riktiga bullar, än hela nyttiga. Så mamma fick bullbaksförbud såvida hon inte följde receptet till punkt och pricka, och jag tog över bullbakningen istället, från att jag var typ 13 år eller så...

  • Ore

    Koko: Det gick bra att läsa! HÄRLIGT att sömnen fungerar så bra! Och maten också..!


    Snaily: Inte så skoj att börja jobba igen, förstår jag... Men det är ju inte så långt kvar till nästa semestervecka, och sedan kan det väl inte vara långt kvar tills du får gå på HP? (För det MÅSTE du väl få. Annars får alla trådisar skriva en gemensam överklagan på det beslutet, eller nåt...)


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar