Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Piggelin, hoppas du kan vara lite lugnare nu. Var superuppmärksam på UVI:er och  som är annorlunda och försök slappna av. Vilken vecka är du i nu?

  • start september

    Själv är jag lite misstänksam mot denna graviditets framgångsfaktor. Borde vara 6+ nånting nu och i förrgår tog jag ett CB med veckoindikator som borde visat 3+. Det visade bara 2-3 vilket motsvarar v 4-5. Inte kan man förlita sig på det men jag har mindre symptom än någon gång förut så det känns som att HcG stigit för långsamt. Suck. Att man inte bara kan ta det lugnt och vänta? Nytt test ska inhandlas och tas med morgonurin i helgen.

  • start september

    AM, jag förstår att det känns jobbigt med dagis när han inte går. Jag tror också det löser sig med inspiration när han väl är där. Känns det som ett bra dagis?

  • start september

    Tack AM!

    Nu ska jag sova,  trötthet är iallafall ett symptom...

    Progg som ska tas och så ska man ligga kvar en bra stund vilket gör mornarna stökiga, särskilt om man ska vara klar en viss tid och komma i tid till dagis. Jag har gjort det sammanlagt fyra månader de senaste 11 månaderna som viss rutin har jag men det är segt när man har bortrest make. Gnäll och suck.

    Men imrogon är det fredag och kräftskiva med jobbet. Sen lär snacket går igen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar