Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Det kan vara så att man inte får plus och inte heller blödning, men då är det superlitet och tidigt. Men jag tycker inte du ska chansa om du nu har stopp, ta hellre ett blodprov i onödan.

  • start september

    Och det är olika för alla, såväl Lappis som jag själv har haft små som suttit på oidentifierbara ställen och inte syns med blotta ögat på VUL.

  • start september

    Ingen har fått utomkvedes nu, jag vill bara att PB ska kolla för att utesluta eftersom cykeln verkar tok.

    Jag hamnade i Hattis sits med dottern, Alperna i vecka 20. Jag är ingen proffsåkare som Telis utan mer åka långsamt i röd backe-typen. Jag var ganska rund i v 20 men mådde bra. Jag åkte två förmidddagar när solen sken annars sov jag, läste böcker och allt det där. Ofta lunchade de andra på ställen dit jag kunde ta buss och kabinbana vilket var mysigt. När jag väl åkte skyddades jag av hönsig make och vi tog mycket pauser och åkte långsamt i backar där det var lite folk. Visst njöt jag av åkningen, men jag var lite nervös också, jag ville ju inte chansa. Vi bodde på ett billigt pensionat, så ett tips är att ha lite bättre boende om man ska vara mer på rummet.

  • start september

    Sen är det klart att det kändes som en dyr resa, men det var det värt. Maken hade inte kommit iväg själv och kompisarna hade tyckt det var tristare själva. Jag ska också säga att det inte var superväder, hade det varit fler soldagar hade jag kanske åkt lite mer. Minns inte riktigt hur mycket större jag var i v 25.

    Sen var vi på Ishotellet och sov kallt i v 28, då var jag stor vet jag.

  • start september

    Omsan,

    bra med en diagnos och hoppas ni båda kan landa i det. Du som är hennes mamma kan inte se henne utifrån, de måste skolan eller andra göra. Nu vet du hur hon är och vilka svårigheter och vilka styrkor hon har innan diagnosen kom, det är fantastiskt. Jag har en släkting med son som har ADHD och han fick diagnosen redan på dagis. Där känns det som diagnosen kommer före barnets egenskaper när det beskriver honom numera och det känns inte heller bra.  Ni fick diagnosen nu, i rätt tid för att få styr på tonår och vuxenvärld - det är fantastiskt!

  • start september

    Usch Telis, det lät inte bra. Kanske mer mellanmål eller så behövs? Be att få ta nya prov om ett tag så att du ser att det löser dig. Lycka till med middagen, jag vet hur det är att stressa inför sådana.

    A.M - sök jobben och tro på dig själv!

    Ore, jag tror att det blir svårt att vända. Sök nytt med högt huvud iallafall bara för att få något att jämföra med?

    Fru E, trist, de är ofta övernitiska iallafall med bil så säkert med mc också.

    Grattis Kikki!

    Och VÄLKOMMMEN HEM prickfamiljen!
    Tips: Har man rejält ont på ena sidan av halsen och vårdcentralen tar prov och säger att det är virus ska man inte bara gå hem och sova i många dgar. Då kan man få halsböld vilket INTE är kul. Jag har fått värstingkur pencillin nu så förhoppningsvis löser det sig, den är inte så stor ännu vilket tydligen var positivt. på Vc sade de bara : kan du gapa är det inte halsböld och provet visar inga streptokocker.  Det finns tydligen andra bakterier i världen och halsbölder har inte maxstorlek från början. Suck.

Svar på tråden Livets toppar och dalar