Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Tokfnatt verka ÄL och hela kroppen ha fått efter sista MF. Och så får jag konstig huvudvärk. Ska faktiskt skriva en lista på allt och ta med till gyn i nästa vecka.

    Pirr skulle ha i november minns jag, Hon var några veckor efter det som blev mitt MA i v14. 

    Och ja, visst är jag avundsjuk på alla som ska ha nu i krokarna. Särskilt på en vän som  ska ha nr 2 då. Naturigtvis tog det på första försöket och tjoho. Jag har inte berättat om vårt trassel, vill skydda maken lite som inte känner henne lika väl och eftersom vi bor så långt ifrån varann så ses vi nästan aldrig numera själva, När vi träffade i somras hade hon fin mage och UL-bilder på kylen. Lite bittert var det, även om jag gladdes åt henne.

  • start september

    Fina saker Oupsie! Man kan visst shoppa sig lyckligare iallafall! Foglossning verkar helt fruktansvärt, jag klarade mig tack och lov undan nästa hela tiden. Du är tapper Oupsie! Jag är helt övertygad om att det alltid funnits men under andra namn. Och folk har så kort minne. Drabbas man inte själv så försvinner det ur minnet.

  • start september

    Efter döden ja. Jag är inte troende, så det här blir helt fritt. Jag tror de som försvunnit fortfarande ser oss som varit dem kära. Men för att inte komplicera våra liv här för mycket kan vi inte se dem. Jag menar inte att de finns bland oss fysiskt eller så, men att deras medvetande finns någonstans och hänger med i våra liv. Där har de det bra, alla sjukor som fanns är borta. Sen om de lever i en egen värld med nya relationer det vet jag inte riktigt. När någon dör som de stått nära är jag övertygad om att de återförenas, i ala fall mentalt.

    Min mamma dog för ett antal år sedan, strax efter att en vän förlorat ett barn sent i graviditeten. Min vän och jag är båda övertygade om att min mamma fick blir extramormor åt den flickan och tar hand om henne på något sätt. Min mamma var på slutet väldigt ledsen över att hon inte skulle få träffa eventuella kommande barnbarn och jag hann berätta för henne om den flickan som dött och som hon skulle få träffa och hon fann viss trygghet i det.

    Jag är helt övertygad om att min mamma har sett vår lilla tjej som sedan föddes många gånger där uppifrån dessutom vilket är en stor tröst.

  • start september

    Porchez, tappade ett inlägg jag började skriva till dig.

    Försök tro på dig själv nu och förebered dig nog inför mötet med chefen. Handlingskraft är ofta uppskattat. Skriv ner hur du uppfattat vad din nya tjänst innebär. skriv för egen del ner det du INTE ska göra längre också, bra att ha med sig i diskussionen. Be att få ha en telefondiskussion om han är långt borta och motivera att det är bråttom med att komma överens med att ovissheten just nu innebär att företaget inte funkar effektivt och att du är rädd för att det går ut över kunderna. Brukar funka.

    Det är dig de ville ha, så du har allt att vinna på detta!

  • start september

    Kram till PB. Hoppas så det löser sig med pannan. Det borde väl gå att motivera med att det höjer värdet på huset? Och lite rotavdrag kan man väl få. Finns det inte ndra bidrag om det är en mer energiefektivlösning? Kolla också om det kanske går att sälja pannan på Blocket!  

  • start september

    Ok, tar tillbaks tanken om pannan och Blocket. Har läst lite i andra tråden om nämnda pjäs och det skulle nog vara moraliskt förkastligt om inte brottsligt.

  • start september

    Och tack för alla dagisinput igår. Jag har ringt och pratat med det nya stället idag och sagt att vi gärna vill ASAP, men troligen gör turordning och syskonförturer och allt att det blir först i augusti ändå. Det är bara att gilla läget isåfall och på sätt och vis ser jag fördelar med det också. åldersindelningen kan annars göra att hon skulle börja på en avdelning och sen byta personal och del av kompisgänget efter bara några månader gen.

    Dagis förresten. Vi har alltid sagt dagis här hemma, me nu har hon själv börjat säga förskola. Är väl bara att hänga på antar jag.

  • start september

    Missade helt att kommentera Snaily. Mitt SF-mått stannade av och helt plötsligt blev BM osäker på om huvudet var fixerat. Jag hamnade också på extra UL (Ultragyn, vilket  har ungefärsamma funktion som specialist-MVC). Allt var väl och det var att liten sjunkit ner. Jag kollade nu och det var i v 35+3 jag var på UL:et.

    Det är säkert ngt liknande för dig! Hoppas tien går fort!

  • start september

    Googlade efter Pippilotta nystart och tittade på Fl, men hittade inget alls dessvärre.

    Det är ju inte ovanligt att hela webshopar säljs vidare efter en konkurs. Mitt tips är att de från Pippilotta inte frontar något nytt på ett tag, de fick så dåligt rykte och Plus slängde ju dem i röda tunnan.

    Ellos är annars suveränt tycker jag. Bra rabatter på många bra barnskor bland annat.

Svar på tråden Livets toppar och dalar