Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Cicci, jag har ju fasen ingen aning om hur det är med familjerådgivning, jag har bara känt att det kanske kan vara vägen till framgång men vad vet jag. Här har jag inget att klaga på just nu i alla fall men vi bråkar ju en del så man vet ju att förr eller senare är vi på't igen... Jag inser nu i alla fall den usla tajmingen med er bröllopsdag.


    För oss är det hela tiden missförstånd som gör att vi blir osams. I morse tex hade det kunnat hända, jag får ju inte sova så bra på nätterna för Astrid ammar ju och man vet aldrig när eller hur ofta hon blir snuttsugen, maken får gå och lägga sig när han vill och så sova hela natten ostört. Så vaknar Iris halv sex istället för vid sjusnåret som hon brukar i morse och när det händer brukar maken ta med henne ner och sätta henne framför tvn och så ligger han i soffan och halvsover så att jag och Astrid får sova vidare, hon brukar också vakna vid sju. Fast i morse bara sket han i att ta Iris så hon kommer så klart och väcker mig och Astrid och jag får gå upp med båda barnen och han sover vidare. Då blev jag ilsken men sade inget för jag orkar inte med bråk men det hade lika gärna kunnat gått åt andra hållet. Senare visar det sig att han hade vaknat mitt i natten och legat lågt pga sin diabetes och fått gå upp och äta smörgås och sedan hålla koll på värdena ett bra tag innan han kunde gå och lägga sig igen och därför var han trött imorse. Möjligen var det hans eget fel att han inte hade koll på det innan han somnade men jag tycker ändå att det var helt OK. Fast det visste jag ju inte då liksom och så där är det ofta tycker jag för oss, att informationen som gör att man inser att det var dumt att bli arg ofta infinner sig långt senare... Fast då har den andra parten redan känt sig oskyldigt dömt liksom och blivit arg tillbaka och så börjar bråket. Jaja, nu var det ett tag sedan i alla fall, skönt nog.


    Nu dagishämtning.

  • BrudSommar2006

    God morgon! Jäklar vad man får stressa för att hinna läsa ikapp men så nyfiken som jag är så går det ju inte att låta bli.


    Cicci, såg att ni fick en bra kväll, vad roligt för er.


    Oupsie, trist BM men tur att det inte är henne du ska gå hos sedan då.


    FruLLan, grattis till nytt jobb när du nu har bestämt dig!


    Ingen Nenne än?


     

  • BrudSommar2006

    Gissar att Lergigan inte hjälper Telis om hon nu faktiskt skulle vara dålig?? Jag mådde illa jämt en period och läkaren trodde då att det var något med gallan och kroppens problem att spjälka ned fett. Fick äta fettsnålt en period så redde det upp sig så jag tror att han faktiskt hade rätt. Kan det ha något med halsbränna att göra om du ofta mår dåligt när du ligger ner?


    Vad det gäller förlossningsprogrammet lior i alla fall jag jäkligt ilsk när det står en besserwisser där som någon slags översittare och skiter i att lyssna på en utan bara säger att allt är såå braa när man har panik och tror att man ska dö. Jäklar, jag klarar knappt att prata om det.


    Piggis, tur att jag har dig här!

  • BrudSommar2006

    Ansiktet kanske går att se om de gör 3D-UL, i alla fall här görs inte det. På vanligt är det rätt hopplöst att se något alls när barnet är så stort minns jag.


    Lapinette, jag är mutbar!


    Nähepp, nu är jag bjuden på lunch, måste få ut sovande Astrid till bilen.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag också spanat på Snigelns fina mage och gosig Korv!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, enda gången jag varit på Gotland var i oktober för att stå på en leråker och titta på när min bror körde, och så var Niklas Strömstedt och sjöng på middagen efteråt. Såg inte ett smack av Gotland i övrigt!

  • BrudSommar2006

    AM, det gör de ju tyvärr fortfarande, kollar om livmodern dragit ihop sig alltså. Ingen höjdare.

  • BrudSommar2006

    Jäklar vad det skrivs härinne, det är ett heltidsjobb att försöka hänga med och jag missar hälften ändå känns det som!


    Snigeln förresten, tog de där människorna sig till veterinären för att få en fästing borttagen??

Svar på tråden Livets toppar och dalar