Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Den där Yasuragi borde hitta sig en annan bostad, och det kvickt.

  • BrudSommar2006

    Har beställt pepparkaksklänningar till barnen nu och ett Lucialinne i bautastorlek till Iris, hoppas att det blir stort nog. Tänk om de kunde ha Lucia inomhus ändå så att man slapp försöka pressa på lussekläder utanpå ytterkläderna, suck. Tyvärr ökar ju inte ärmarnas omfång så jättemycket även i större storlekar och det är ju det som skulle behövas för att få plats med overallärmar under.

  • BrudSommar2006

    Hej, förra året hann jag tröttna på all snö men idag finns ju nyhetens behag åter här så idag är det roligt med snö! Iris kom in till oss imorse och sade mamma, mamma, det har SNÖAT!!! och var så upphetsad så det var också riktigt kul. Sedan upptäckte jag ju för två år sedan hur roligt det är att åka längd, förra året var jag ju gravid och då var det uteslutet för då mådde jag ju så risigt men i vinter tänkte jag och mamma försöka åka lite. Under förutsättning att Astrid skärper sig lite då så att hennes pappa kan ha hand om henne en stund men i alla fall. Jag har önskat mig skidor i julklapp så får vi se.

  • BrudSommar2006

    Vilken bra sotare! Här har vi ju tyvärr inget att elda i sorgligt nog. När vi flyttade hit hade vi planer på att sätta in en kamin men det är bara att inse att vi inte har plats för en. Det luktar i alla fall väldigt gott när grannarna eldar.

  • BrudSommar2006

    Jag läser ikapp lite här.


    Tinga, vad fick du för glitter? Satte du i fler stenar i vigselringen eller slog du till på en helt ny ring? Eftersom du väl skrev vänsterhanden?


    Men nu ser jag ju i inlägg 12835 att Snorkis är en ovanligt trevlig person och snäll också!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hade ni tänkt gå ut och äta musslor eller skulle ni varit hemma hos er? Om ni bokat bord redan någonstans kan ni väl gå dit bara ni? Jag har nog missat var ni skulle vara.


    Maken har åkt och köpt räkor till oss. Egentligen har vi ju en måltid kvar på veckans vegetariska meny men vi skjuter på det, ska ta mig för att säga upp det faktiskt, så gott har det inte varit och det tar alldeles för lång tid att laga varje dag, jag håller på hela eftermiddagarna med de där recepten.


    AM, ser fram emot ny trådstart snart då!


    Tinga, aha, en tredje ring alltså, jag har faktiskt inte tänkt på att man kan fylla på med fler ringar på samma finger.

  • BrudSommar2006

    Porchez, är du på jakt efter en leopartdmönstrad scarf?? Det var specifikt och udda, fast kanske bara i min förortsvärld!

  • BrudSommar2006

    Aha Lapinette, ni ska dit senare istället, jaja, trist att det var så fullbokat då.


    Alltså, jag minns på den gamla goda tiden, då kunde man åka in till stan, gå en sväng och läsa menyer och sedan välja något. Turister nu får väl hålla till godo med McDonalds.


    Så det är alltså bara här på dagisgården i förorten som leopardmönstrat inte är så stort, jag borde ha gissat det.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Ja, leopardmönstrat och blingbling skulle vara maskerad för mig med! I övrigt tycker jag att det är rätt jobbigt med maskerad men man får väl anpassa sig. Borde inte vara några problem med barnpassning till skrik-Astrid då i alla fall! Synd att du inte har FB, har lagt ut bilder på Iris i dagens snöfall där, fast de är väl inget speciellt iofs.


    Jag undrar vad Astrid väger nu, har inte varit på bvc på en månad och ska inte dit på en månad till. Kunde ju ta mig dit på drop-in men det blir nog inte av...

  • BrudSommar2006

    Maken kom hem med hummer istället för räkor men det var ju gott det med.

  • BrudSommar2006

    Har läst om lilla Elise nu, jag minns hur de stack i stackars Astrid flera gånger om dagen när vi låg inne och solade och de hade så svårt att få fram tillräckligt med blod att de kunde hålla på och leta och sticka i en halvtimme, till sist var hela huvudet blåslaget, usch. Har ett sista blodprov kvar nu som jag hela tiden skjuter upp.

  • BrudSommar2006

    Nenne, du blir helt enkelt tvungen att hänga med oss på FB också!!

  • BrudSommar2006

    AM, jag är också rätt bra på att sura! Fast trist att bråka, och en fredagkväll dessutom.

  • BrudSommar2006

    Nenne, är det för att du tror att det tar en massa tid som du skippar FB?

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har ingen aning om vem din make är så det är kört i mitt fall men det är OK, jag väntar tills du kommer dit själv och skriver om falukorv!

  • BrudSommar2006

    Vänner, neej!!! Du hittar typ Pippilotta och så minns du inte, aaahh, depp! Skulle du komma på det så släng in det här kvickt!


    Hej förresten, vet inte vad jag ska hitta på idag heller, maken och Iris är och simmar men de kommer väl snart och Astrid vaknar väl när som helst.

  • BrudSommar2006

    Telis, aj då, Astrid har ingen traktor, undrar om det är elakt... Hon är inte särskilt förtjust i några alls av Iris gamla leksaker, inte än i alla fall. Saker som Iris hade mycket kul med lyfter hon upp och flyttar på bara.


    Äsch, vaknar hon redan, hm, får återkomma.

  • BrudSommar2006

    Nu så.


    Telis, vad mysigt det låter med Televinken! Vi hade ju tänkt skaffa en sån där gåstol till Astrid eftersom Iris aldrig hade någon men vi hann aldrig och nu kryper hon ju så nu tar hon sig ju fram själv i alla fall.


    Att hon drar ut lådor är lite av ett problem för hon stänger igen dem och klämmer fingrarna. Även med sådana där skydd så att lådorna inte ska gå att öppna går de upp tillräckligt för att få in fingrarna emellan och stänga igen.


    Nu ska hon hela tiden hitta saker hon kan ta tag i så att hon kan dra sig upp till stående så nu är det bra att hon har en mjuk blöjbak att dråsa ner på!


    Inga tänder i sikte än här och inte särskilt mycket dregel. Jag är tacksam för varje dag som går utan tänder! De är söta de där små risgrynen men amning och tänder är en usel kombination.

Svar på tråden Livets toppar och dalar