Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Lapinette, jag är också intresserad av lite närmre instruktioner om den där såsen för jag skickade bara nu i helgen maken att skaffa vårt livs första sherryflaska för att jag ville börja göra såser, efter att jag fått smaka en sån god sås hos min kusin. Måste höra efter vad det var i den också.

  • BrudSommar2006

    Cicci, sova sked och gulligull, ha, nej inte här heller!


    FruLLan, hej, men är du nere, vad trist, jag trodde att du mådde bättre? Är det nya saker som hänt eller det gamla som fortfarande spökar ibland? Kram!

  • BrudSommar2006

    Var är Nenne??


    Det här med GBS, vad händer om man inte är på förlossningen fyra timmar innan? För mig tog det ju 2,5 tim från första värk nu sist, 25 min på BB? Jag tänkte om man kan äta något slags långtidspencillin man får utskrivet redan innan? Astrid var ju en vecka tidig också men hon hade ju lika gärna kunnat vara två veckor sen och i så fall får man ju äta väldigt länge så det kanske inte går? Fast nu tror jag ändå inte att vi ska ha fler barn så strunt samma. De har ju sagt att risken är stor att det blir problem med mitt och barnets blod igen nästa gång så det känns skönast att skippa det.


    Jag skickade efter en jättestor vinterjacka från Ellos och den hade jag båda graviditeterna. Jag fick ju jättemage så här hade det inte räckt med någon storlek större bara. Tänkte aldrig på att jag kunde tagit makens jacka, fast den hade han väl behov av själv å andra sidan.

  • BrudSommar2006

    Bara för att Cicci skrev att det där BB-programmet precis skulle börja igår kväll så satt jag ju också och tittade och jag ska inte se såna där program! Jag känner alltid hur ilskan stiger i mig så jag får blodstörtning när någon ligger där och skriker att nu klarar de inte mer, och man vet hur jävligt det är och att ingen människa ska behöva uppleva sån smärta nånsin så står det nån jävla BM där och säger att det här går så braaa, du är trygg här, allt flyter på som det skaa, nu går jag en stund, typ. Hade jag kommit åt dem genom tvn hade de inte levt längre de jävlarna. Det är deras fel att jag blivit tvungen att gå på auroraterapi inför barn nr två. Nej nu blir jag så arg så jag får gå och lugna ner mig ett tag.

  • BrudSommar2006

    Fast kommer man upp i sexmånadersburkarna så är de ju inte vegetariska längre.


    Klockarbol, jag kan inte klaga på min BM nu gång nr två, inte heller på någonting som hände på förlossningen. Men det hjälper inte, gång nr ett har satt så djupa spår att när jag hör personalen prata som de gjorde i det där programmet igår, då blir jag så jäkla arg att jag skakar och inte kan behärska mig. Som sagt, jag ska bara inte titta på de där programmen...

  • BrudSommar2006

    Nenne, jaha, här är du! Någon gång måste det väl bli igångsättning även hos er? Här är det ju efter två veckor.

  • BrudSommar2006

    Aha, kan bli en julbebis alltså!


    Gå med uppknäppt jacka i kylan som var i vintras hade jag aldrig klarat. Blåste ju ofta också och så stå och skrapa rutor på jobbet i mörkret utan ordentlig jacka, nej usch.

  • BrudSommar2006

    Hinnsvepning kan ju inte fungera innan man är öppen...


    En tratt måste ju gå att köpa hos veterinären för en billig peng? Fast risken är väl att de övertalar en till en undersökning också, men ser det inte bra ut snart gissar jag att en undersökning ändå är på sin plats eftersom det så lätt blir bölder?

Svar på tråden Livets toppar och dalar