• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • Cantaton

    Jag har för övrigt också varit på kvällspromenad; på Walk & Talk. Affärskvinnor nätverkar samtidigt som de promenerar i 1½h. Supersmart

  • Sonja68

    Funderingar från min sjuåring som miste sin kör- och danskompis i bilolyckan för nån vecka sedan:
    T: "Mamma, när man dör och kommer till himlen, stannar man då kvar i den åldern man är då man dör?"
    Jag: "Jag vet faktiskt inte"
    T: "För det blir ju så konstigt. Tänk om A-M inte känner igen mig, för hon kommer ju bara vara 8 år i himlen och jag kommer ju vara jättegammal"

    Vad svarar man???

  • Sonja68

    Delar även med mig av favoritcitatet (Tack Tant Liz för att du delade med dig):

    "Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

  • Sonja68

    Fortsätter med lite uppdatering om vad som händer i vår olycksdrabbade familj:

    Jo, vi var som sagt på återbesök igår med maken. De tog bort gipset och istället har han fått en sån där Air Cast *provar länka en bild* www.bracing.ca/images/aircast.jpg


    Den ska han gå med, istället för gips i 6 veckor. Sen blir det flera veckors rehabilitering med sjukgymnastik.


    Enligt läkaren är 15 v sjukskrivning normalt vid hälseneruptur om man har ett tungt jobb, vilket min make har. 15 VECKOR !!!! Fyra av dem har ju visserligen redan gått...


    Tyvärr har han fortfarande infektion i op.såret, ca 4 cm är fortfarande inte läkt. Fortsätter med penicillinet och såret ska läggas om hos sköterska 3 ggr/vecka.


    Gud, jag får nog ta tjänstledigt och gå ner på halvtid för att sköta maken. Han behöver ju skjuts till vårdcentralen jämt!


    Och bilen är kvar i Rus... Före den 10/10 måste vi hämta den, annars blir det dryga böter


     MEN, gårdagens glädjeämne var att vi fick till en minitantträff med supergulliga och trevliga Daa

  • Cantaton

    Fint citat.


    Sonja68 skrev 2010-08-19 10:18:09 följande:
    Delar även med mig av favoritcitatet (Tack Tant Liz för att du delade med dig):"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"
    Hon är förståndig din flicka. Tänk vilka tankar som rör sig i barns huvuden. Om vi ändå kunde svara... Det var en väldigt befogad fråga måste jag säga. Den undrar jag också över.

     


    Jag har nog missat vad som hänt din man. Men det låter ju inget vidare. Och väldigt utdraget!


    Minitantträff, minsann!

  • Sonja68

    Cantaton: han slet av hälsenan i Moskva, blev opererad, låg på sjukhus där, gipsad, kryckor, infektion i såret, vi blev hemflugna hela familjen av försäkringsbolaget och bilen blev kvar i Moskva. Det var vår semester. Typ.

    Men det hade kunnat vara värre. Så jag har besämt mig för att inte deppa ihop.

  • Cantaton

    Åh


    Mitt "jobbigaste" brudpar i år är min pappa med sambo. Haha. Så här en vecka innan bröllopet har de fått för sig att byta ut en sång. (Från en jag kan till en som jag inte kan.) Men det är klart att jag sjunger det de vill ha De har ju bra smak.


    Sonja68 skrev 2010-08-19 10:59:37 följande:
    Cantaton: han slet av hälsenan i Moskva, blev opererad, låg på sjukhus där, gipsad, kryckor, infektion i såret, vi blev hemflugna hela familjen av försäkringsbolaget och bilen blev kvar i Moskva. Det var vår semester. Typ.Men det hade kunnat vara värre. Så jag har besämt mig för att inte deppa ihop.
  • dfk

    Cantaton, så fina omdömmen!!


    Sonja, Stackars din man och dig med Sonja, vad jobbigt! Vad klok din lilla tjej är, precis som Cantaton så undrar jag med över det.


    Vad roligt med din tantträff som blev av!


    Tänk det känns som att hösten har börjat nästan, idag var det sådär klar luft och regnigt. Man vill vara hemma och burra in sig i en varm pläd och läsa böcker med en kopp thé. Tända upp massor av ljus och mysa.


    Kramar på er alla!


     

Svar på tråden Tantvarning numero 9