Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    I skåne ska vädret fortfarande vara bra.. men på fredagen lite regn vilket gör en lite orolig.. detta enl smhi.


    Försöker titta på dmi men jag tycker att deras sida är rörig :S


     


    Ska ni åka på någon resa efter bröllopet? 

  • sun moon

    En natt kvar att jobba sedan är det två veckors ledighet.. shit vad det är nära nu


    Hur gör ni med musiken på festen.. vi ska köra potify listor och ha en massa mp3 låtar som back up om spotify inte fungerar som det ska (köpt premium). Jag skulle egentligen velat sortera låtarna så de där lite mer fart danslåtarna kommer senare på kvällen men min BM kycker att allt kan vara blandat.. och gillar man inte låten så kan man t.ex. gå ut eller något annat. Svårt att ha musik som alla gillar när det är så blandade åldrar på gästerna. 


    Vi ska på tisdagen åka till Rimini i Italien och kmmer hem på söndagen.. hm.. kan inte riktigt känna semesterkänslan och längtan dit men det är väll bara för att bröllopet är så stort och tar så mycket plats i mitt huvud.


     

  • sun moon

    15-16 grader moln på "klart" och 16-17 grader moln-sol på smhi. Båda får lov att ha rätt för mig Dock så står det regn på fredagen forfarande.. visserligen inte fre kväll så jag får hoppas att det inte flyttar på sig :-S

  • sun moon

    Ja.. usch..


    Idag kom ett bakslag för oss men vi lyckades att lösa det. Vi hade tagit för givet att barnens pappa skulle hämta barnen men tydligen skulle han på kräftskiva hos sina föräldrar och supa skallen av sig.. Men som sagt, vi löste det tack vara en kompis skulle köra hem och kör igenom där vi bor då så de kan sova hemma hos oss. 


    Vi har gemensam kompis jag och exet som är bjuden på vårt bröllop.. och till dom hade ex svärisarna sagt att de kunde komma på kräftskivan efter vårt bröllop.. och man kan ju tänka att barnen tycker att det är kul att gå dit då de får träffa kusiner och så.. men vår kompis tyckte att de var helt knäppa att bjuda de på kräftskiva samma dag som vårt bröllop + att nu när jag pratade med barnen i telefon så verkade de vara glad över bröllopet och ville följa med och välja godis som vi ska köpa.

  • sun moon

    Ojoj så dåligt jag har sovit i natt.. låg och vände och vred mig till halv 4 och var då uppe och tog två alvedon och lyckades somna lite lätt. Vaknade igen vid 7 när älsklingen skulle till jobbet.. la mig i soffan till 7.45 när ex kom med barnens datorer.. och somnade som avsvimmad i soffan till kl 10 när klockan ringde..


    Känner mig helt trött och sjuk.. får hoppas att det är pga min dåliga sömn.. Min hjärna kunde inte stänga av och somna.. en massa tankar for runder i mitt huvud hela tiden.. 


    Jag har nog bestämt mig för vad jag ska köpa som morgongåva nu.. får se om jag orkar ta mig till affären idag.. Måste köpa ny bikini också.. min gamla är uppsliten i rumpan  

  • sun moon

    Men vädret ser ut att bli fint fint Hoppas att det inte ändras sista dagarna.. regnet som skulle ha varit på fredagen är flyttat till torsdag så nu är fre-lör-sön regnfritt och nästan ingen vind alls


    Fenixx: Vilka vädersiter kollar du på? För min del tittar jag på smhi och klart.

  • sun moon

    Ännu ett bakslag för oss.. min BM´s syster ringde igår och sa att hon inte orkar komma.. hon var väldigt ledsen. Hennes make dog för 3½ månad sedan, helt plötsligt.. han skulle ha varit vår toastmaster från början. Hon hade sagt först att hon och barnen skulle komma men hon känner att hon inte kommer att orka. Blir så ledsen för hennes skull.. hon går verkligen igenom en mardröm. 


    Vi funderade först att ställa in vårt bröllop men vi valde att ha det iaf. Vi vill ju gifta oss och man vet ju inte vad som kan hända om man väntar.. 

  • sun moon

    Blir första gången här också att fixa naglar.. men jag ska göra det på fredag. 


    La in två nya bilder i galleriet.. hittade två glas som jag ska ha som ljushållare vid våra platser.  


    Jag har sovit som en sten i natt och känner mig piggare idag.. alla inköp ska nu vara klara också. Är grymt nervös periodvis och det känns sådär i magen.. får hoppas att det är stress och inte magsjuka på gång.

  • sun moon
    Toffi skrev 2010-08-31 20:13:00 följande:
    Gifter oss också i en annan stad så jag gör också "packlistor". lite saker jag har med på min är: Säkerhetsnålar, nål, tråd, plåster, smink, necessär,plåster, pincett, extra bekväma skor, allt pynt (fixar lokalen själva), hammare spik tång(man vet aldrig) tejp, ringar, hårgrejer, nagelfil, kamera, gästebok och fina pennor att skriva i den med, lista med viktiga tfnnr(typ catering, personal mm)   Kanske lite konstiga saker men man vet aldrig vad som händer och eftersom vi gör i ordning lokalen själva är det bra att ha med sig för mycket än för lite. Är väldigt glömsk med så jag behöver verkligen skriva upp ALLT även typ slöja och underkläder :)
    Tack Toffi

    Vi funderar mest på idag vad vi kan ha glömt.. och vad som finns mer att göra..


    Vad vi har kvar är att ringa vaktmästaren på bygdegården och bestämma tid för att hämta nyckel + när hon ska ha betalt.


    Ringa hon som ska hjälpa till och höra om något är oklart


    Packa övernattningsväskan.. vi ska visserligen bo på hotellet i samma by men vi vill inte gå hem efter festen utan ha lite tid för oss själva.


    Ringa morsan och kolla så att hon har full koll Hon ska hämta maten - köra den till bygdegården och sedan ta med barnen till kyrkan.


    Min BM har fortfarande inte löst hur solisten ska komma till och från kyrkan så han ska jobba på detta..


    Annars ska allt vara klart!! 


    Kan vi ha glömt något?


     


    I morgon ska vi dekorera och duka, jag ska fixa naglarna och min BM ska köra och hämta sina kläder (hyrt) 

  • sun moon

    Idag har vi faktiskt lyckats fixa allt uton övernattningspackningen Dock har vi rullat alla servetter så de är klara till i morgon


    Nervösheten kommer och går.. har haft ont i magen i två dagar men det har som tur är släppt nu. 

  • sun moon

    Åhhh... nu säger smhi att det ska bli regn mellan 14-16 precis när vi ska fotas


    dock säger dmi (dansk site) att det ska bli sol.. 

  • sun moon

    Jag önskar er alla lycka till och hoppas att ni får en underbar dag


    Shit dagen med stort D är här

  • sun moon

    Nu kom äntligen vi i säng efter en dag med full fart.. vilken tid det tog att få ordning i festlokalen.. får hoppas att vi kan somna.. lång dag i morgon också

  • sun moon

    Jag tror nog inte att jag någonsin har drömt så många och konstiga drömmar som i natt


    Smhi och dmi är kompisar idag och lovar oss inget regn.. härligt


    40 min är det frissa dags sedan kommer dagen att rulla på.. 


     


     

  • sun moon

    Vi hade en helt underbar dag igår Tiden gick så fort och idag är vi båda helt slut.. Allt fungerade perfekt..Bara ett missöde och det var att vi hade glömt lägga ut festhäfte på ett bord.. men men det fixade sig också. 


    Alla hade varit så gulliga och gjort en massa saker till oss.

  • sun moon

    I morgon åker vi till Rimini (Italien) Ska bli härligt att ligga på stranden och slappna av. Hela dagen idag har vi plockat undan här hemma och städat, Har lite kvar i köket.. vilken röra det blev till slut här hemma.. 


    Det är helt underbart att vara gift och det är ganska skönt att allt är över också Det har varit mycket att planera, mycket att göra.. ganska kämpigt periodvis med minimal hjälp. Men vi fick vårt bröllop som vi ville ha det och alla verkar nöjda. 

  • sun moon

    Det är så härligt att vara fru  


    Vi kom hem från vår bröllopsresa i sönd och jag kastades direkt in i jobb på måndagen tyvärr så det känns inte som man riktigt har låtit allt sjunka in. Jobbar mycket denna veckan (5 nätter) + två möten så det är lite drygt.


    Vi har fått våra foton och de var helt fantastiska. Rekommenderar verkligen http://www.bemerholt.com/ helt otroligt duktig och trevligt sällskap i många timmar. 


    Hoppas att allt är bra med er alla

  • sun moon
    mica82 skrev 2010-09-15 10:05:10 följande:
    sun moon,Hur var Italien då? Vi var oxå i Italien fast i Sorrento. Underbart men tråkigt väder vissa kvällar.Så ni har redan fått våra foton! va kul! va snabbt det gick! Vår fotograf tog så jäkla många foton och vår deal är att vi får alla foton som blev bra på dvd. Hon har ganska många bilder att gå igenom och retuchera så det lär drja ett tag till. men hon skickade en bild till mig i morse, den som jag har som pres. bild. :)
    två rejäla regn/åsk omgångar på eftermiddagen, men den ena gången var vi på hotellet, den andra fick vi vänta i en butik. Tur så gick ovädret fort över. 2 av 4 dagar var det strandväder, en dag var vi inne i Riminiby och vandrade runt och tittade och en annan åkte vi till San Marino. 

    Det var riktigt skönt att komma iväg och ha tid till att enbart ägna sig åt varandra. 

  • sun moon

    Nu har jag lagt ut två foton på oss i galleriet om ni vill se hur vi såg ut  

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2