Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Klockarbol skrev 2010-08-11 17:50:07 följande:
    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :D
    Vad härligt att ni hittade dom. Som ni har fått leta.
  • sun moon

    och min oäkta man fick vatten på sin kvarn "där ser du att det är bra att inte slänga något"

  • sun moon

    Vi har varit och provdukat ikväll och kollat lite vad som behöver köpas in. Kul att man har fixat det också. Har en bild i galleriet om någon är nyfiken. Vi funderar på att köpa nya dricksglas för de som finns är fula.. eller det är kanske till att överdriva

  • sun moon

    Idag ska jag klippa topparna på mitt hår, om ca 35 min och sedan ska jag och tärnan på BH jakt. Hoppas jag hittar något bra som både passar under bröllopsklänningen och under min ev. festklänning. Jag har köpt en extra klänning till kvällen om jag känner att jag kvävs i bröllopsklänningen.

  • sun moon

    BH inköpt, även trosor, stocking och strumphållare eller vad det heter :P .. fick också strumpband av min tärna.. hade inte tänkt ha det innan. Finns liksom ingen mening med det tycker jag.. men men.


    Hittade också en sjal, ljusblå att ha senare på kvällen om man vill lufta sig lite,  krukor och fler papper till festhäftet/vigselhäftet. En lyckad dag med mycket inköp. Bara örhängen kvar nu Sedan är jag färdigklädd.


    Nu behövs bara en tur till ikea och panduro för att köpa "mittremsan" till borden sedan är allt klappat och klart (tror jag)

  • sun moon
    Lara C skrev 2010-08-12 18:04:05 följande:
    Sun Moon, hittade du några bra stockings? Jag söker efter sådana som inte har förstärkt tå eftersom jag kommer ha lite öppen tå (men måste ha strumpor ändå). Verkar svårt att hitta i hudfärgat i alla fall.
    Jag ska inte ha öppen sko så för min del spelade det inte så stor roll. Hittade mina på kappAhl. Kollade inte om det var förstärkt tå eller inte. Jag har inte provat de ännu. Mina är typ ljust creméfärgade.. ca samma som BHn. 
  • sun moon

    Nu har jag hämtat min vigselring - bild i galleriet om någon vill se Känns spännande att ha den här hemma liggandes.

  • sun moon

    Tack Klockarbol Briljanterna symboliserar mina 3 älsklingar, min BM och mina två söner. Letade länge efter "rätt" ring till jag hittade denna.

  • sun moon

    Hm, här har vi datorkrasch.. igen.. och denna gången försöker den inte ens dra igång windows.. undrar om vi kommer att få några vigsel och festpogram på vårt bröllop Först var det skrivaren och sedan datorn.. som gick att fixa.. men nu är den alltså sönder igen.. och vi som INTE sparade på ett usb minne som vi skulle göra. Säger bara det.. SUCK. 

  • sun moon

    Jag har iaf fått tid hos en datorkille kl 14 idag så de tar ut bröllopsmappen.. sedan får vi se vad vi gör med datorn. Ska höra lite med dom vad de tror också..


    Knappt sovit i natt pga bröllopsstress :/ Mindre än 3 veckor kvar nu och jag börjar att jobba på onsdag :/ suck. Men men.. bara att ta ett djupt andetag och hoppas på det bästa.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2